7 ilde dev operasyon: 80 gözaltı!

Kocaeli merkezli 7 ilde yürütülen Paralel Yapı operasyonunda 80 kişi gözaltına alındı.

7 ilde dev operasyon: 80 gözaltı!
7 ilde dev operasyon: 80 gözaltı!
GİRİŞ 01.06.2016 09:12 GÜNCELLEME 01.06.2016 11:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kocaeli merkezli aralarında Karabük'ün de olduğu 8 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik yapılan operasyonlarda 80 kişi gözaltına alındığı öğrenildi. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nun talimatıyla başlatılan operasyonlarda 88 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldığı ve belirlenen adreslerde 80 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınanlar arasında iş adamları ve polislerin de yer aldığı operasyonda ev ve iş yerlerinde aramalar ise devam ediyor.

36 KİŞİNİN SORGUSU SÜRÜYOR

"Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finansman sağladıkları" öne sürülen, aralarında şirket ve dernek yöneticilerinin de bulunduğu şüphelilere yönelik İstanbul merkezli Konya ve Kırklareli'de gerçekleştirilen operasyonun detayları ortaya çıktı.

YORUMLAR 3
  • evren 7 yıl önce Şikayet Et
    paralel kadar ona destek veren ve '' ne istedilerde vermedik?'' diyen şahsıda yardım ve yataklıktan alın içeri!!!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • fetih-1453 7 yıl önce Şikayet Et
    Şehir merkezlerinde bombacılara yapsanız bu kadar baskını terör biterdi,amma olmaz onları tutuklayamazsınız YEZİD ağanız ,o pkk lıları tutuklayan polis,savcı ve hakimleri SİLİVRİ ye kapattırır,,Onlara operasyon yaparsanız,ülke sukünete ulaşır,YEZİD in sonu olur,,,
    Cevapla
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    elinizi çabuk tutun,savcı bahara yeni belge sunacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!