Edirne şehidini uğurladı!

Mardin Midyat'taki hain saldırıda şehit olan Nefise Özsoy, Edirne'de son yolculuğuna uğurlandı.

Edirne şehidini uğurladı!
Edirne şehidini uğurladı!
GİRİŞ 10.06.2016 13:30 GÜNCELLEME 10.06.2016 14:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Midyat'taki PKK saldırısında şehit olan polis memuru 6 yıllık polis memuru Nefise Özsoy için Edirne'de tören düzenleniyor. Mardin'den Edirne'ye getirilen Özsoy'un cenazesi ilk olarak helallik için Merkez Şükrüpaşa Mahallesi 168. Sokaktaki babaevine götürüldü. Şehit annesi Hafize Çetin ile baba Süleyman Çetin ve eşi Cumhur Özsoy, ayakta durmakta güçlük çekti. 

KILIÇDAROĞLU DA KATILDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da daha önce açıklandığı gibi şehidin cenazesine katıldı. Kılıçdaroğlu şehidin ailesine başsağlığı diledi. Kemal Kılıçdaroğlu'na milletvekilleri ve CHP'li yöneticilerden oluşan kalabalık bir CHP'li grubun da eşlik etmesi dikkat çekti.



ŞEHİR BAYRAKLARLA DONATILDI

Edirneli Polis Memuru Nefize Özsoy’un cenaze töreni için Edirne merkezi Türk bayraklarıyla donatıldı.Edirne Belediyesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle 9 Haziran Perşembe günü Çavuşbey, 10 Haziran Cuma günü İstasyon Mahallelerinde gerçekleştirilecek Ramazan eğlenceleri ile 10 Haziran Cuma günü düzenlenmesi planlanan Türk Halk Müziği Konseri’nin iptal olduğu bildirildi.



ANNESİNİN ÖLDÜĞÜNÜ PSİKOLOGLARDAN ÖĞRENDİ

Şehit polis memuru Nefize ve Cumhur Özsoy’un 4 yaşındaki kızları Eylül Elif ise annesinin şehit olduğunu eve gelen psikologlardan öğrendi. Gözyaşlarına boğulan küçük kızı, görüşmeye giden polis memurlarıyla psikologlar sakinleştirdi. Küçük Elif, anne ve babasının Midyat’ta görev yapması nedeniyle Edirne’de kaldığı ve burada bakıldığı belirtildi.

YORUMLAR 3
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah
    Cevapla
  • Fatih Tugra 7 yıl önce Şikayet Et
    Kemali yandaslari pkkdan degil de sehit yakinlarindan koruyor.Ne gunlere kaldik!Sehit yakininin terorist,teroristin arkadas ilan edildigi bir partiye oy verenler ak partililere koyun diyor ya pes pes...
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Burada konu kemal değil onu başka yerde konuş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız