Tecavüzcünün akrabaları köyü basıp dehşet saçtı

Elazığ’ın Karakoçan İlçesi’ne bağlı Durmuş Köyü’nde engelli kıza tecavüz eden kişinin yakınları köyü basarak dehşet saçtı.

Tecavüzcünün akrabaları köyü basıp dehşet saçtı
Tecavüzcünün akrabaları köyü basıp dehşet saçtı
GİRİŞ 25.06.2016 14:35 GÜNCELLEME 27.06.2016 16:50
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Karakoçan’ın Hamıkan olarak bilinen Durmuş Köyü’nde mide bulandıran bir olay yaşandı. İki ay önce kızının rahatsızlanmasıyla hastaneye giden aile, 18 yaşındaki zihinsel ve bedensel engelli kızlarının hamile olduğunu öğrenince adete şok geçirdi. Olayın ortaya çıkmasının ardından aile karakola başvurarak şikayetçi oldu. Engelli kız, evli ve bir çocuk babası A.M.’nin kendisine tecavüz ettiğini ancak korktuğu ve tehdit edildiği için şimdiye kadar kimseye söyleyemediğini belirtti.

Olayla ilgili operasyon başlatan jandarma ekipleri kısa sürede tecavüzcüyü yakaladı. DNA testi yapılan ve suçunu itiraf eden A.M. tutuklanarak cezaevine kondu. Ancak olaylar bununla sona ermedi.

KIZI SÜREKLİ TEHDİT ETMİŞ

Mide bulandıran olayla ilgili açıklama yapan köy sakinlerinden biri, A.M.’nin yaklaşık 10 ay önce köyde zihinsel ve bedensel engelli 18 yaşındaki kıza tecavüz ettiğini, ancak kıza ‘seni bıçaklarım’ şeklinde tehdit ettiği gerekçesiyle kızın korkudan gerçeği açıklayamadığını söyledi. Olay karşısında adeta yıkılan aile ise kızlarının son dönemdeki davranışlarında gariplikler olduğunu, hatta kızlarının köyde kendisine tecavüz eden şahsı görünce bir keresinde bayıldığını ifade etti.

TECAVÜZCÜNÜN AKRABALARI ARABULUCULUK YAPMADIĞI İÇİN KÖYLÜYÜ DARP ETTİ

Tecavüzcünün tutuklanması sonrası akrabaları kızın ailesiyle irtibata geçip şikayetini geri çekmesini istedi. Ancak her seferinde ret cevabı veren aile, tecavüzcünün ve akrabalarının bu köyden göçmesini talep etti. Bunun üzerine köyün önde gelen ailelerinden biriyle irtibata geçen tecavüzcünün akrabaları arabuluculuk yapmalarını istemiş ancak ‘biz tecavüzcü için arabuluculuk yapamayız’ cevabını almış. Bunun üzerine geçtiğimiz günlerde 20-25 kişiyle köyü basan A.M.'nin yakınları arabuluculuk yapmadığı için köy meydanında köylülere saldırdı. Saldırıda 2’si ağır yaklaşık 15 kişi yaralanırken, tecavüzcünün akrabalarının kadın ve çocuk ayırmadan herkesi darp ettiği belirtildi. 

Arabuluculuk yapmadığı için darp edilen ve ölüm tehlikesi atlatan köylü bunu yapanların cezalandırılmasını istiyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 92
  • Gercek 5.9.2016 7 yıl önce Şikayet Et
    Mahkemeye az kaldi ÖLÜME COK KALMADI
    Cevapla
  • Tam gerçek 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya utanın be yEter artık.özürlü bir ınsana yapılan bu olayı savunmaktan utanın be.allahın adaletıne güvenımiz çok.adalet yerını bulur inşallah
    Cevapla
  • Tam gerçek 7 yıl önce Şikayet Et
    Pekı bakıre bır kız nasıl çocuk doğurur. Yada bu tecavüzcü hangı yollarla bunu hamile burakmış?utnmadan bırde burda yorum yapıyorsunuz. Artı üzürlü kız kurtların önüne atsan bıle hayvanlar buna acır bunun etını yemez.ayrıca dna varken burda tecavüzcü taraftarı olmanız Utanç verıcı.Allahın adaleti inşAllah yerını bulur.adelete güvenimiz sonsuzdur.
    Cevapla
  • Gercege yakin 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu koyde olan olaylar kesinikle hos olaylat degil. Ozurlu kiza yapilan cinsel istimar (adli tiba gore kiz halen bakire, raporlar var. Dolaysiyla tecavuz dememiz dogru olmaz. 2. Olay halen mahkeme asamasinda.) kesinikle adeletin belirtigi sekilde cezalandirmali. devami gelecek....
    Cevapla
  • bensu 7 yıl önce Şikayet Et
    ŞERİAT gelmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KDV hilesiyle büyük soygun
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü