Teröristler üs bölgesine ateş açtı: Çatışma çıktı!

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi'nde bulunan sınır bölüğü ve üs bölgesine, PKK'lı teröristler tarafından ateş açıldı.

GİRİŞ 25.06.2016 16:00 GÜNCELLEME 25.06.2016 16:30
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Saldırıya anında karşılık verildi.

PKK'lı teröristler, bugün saat 14.00 sıralarında Hakkari'nin Kuzey Irak'a sıfır noktada bulunan Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi'nde konuşlu 34'üncü Hudut Alay Komutanlığı'na bağlı Umurlu 34'üncü Hudut Bölüğü ve Kamışlı Tepesi'ndeki üs bölgesine saldırı düzenledi. Havan ve otomatik silahlarla yapılan saldırıya askeri birliklerdeki askerler tarafından anında karşılık verildi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırının yapıldığı Balkaya Dağları'nda PKK'lıların bulunduğu bölgeye yoğun top atışı yapıldı.



Van'ın Başkale İlçesi'nde bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri Gedikbaşı Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından menfeze yerleştirilen el yapımı patlayıcı tespit etti. Van-Başkale karayolu trafiğe kapatılarak alınan güvenlik önlemleri sonrası patlayıcı imha edildi.   

YORUMLAR 16
  • murtaza 7 yıl önce Şikayet Et
    pkk, güpe gündüz, askeriyeye saldıracak kadar rahatsa, oturup düşünmemiz gerekiyor.
    Cevapla
  • İbrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    Pkk herzaman kalleş herzaman da kalleşlik yapar sen ne kadar dikkatli olursan ol
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar askerimiz sınırda fazlasıyla dikkatli ve her türlü imkanlar uygulanıyor fakat mesela iha diyoruz adam karanlıkta islak elbise ve şemsiye ile geldi mi termal kameralar tespit edemiyor. gündüz zaten iş işten geçmiş oluyor. catisma uzun sürmüyor diyarbakirdan ucak gelene kadar veya hakkariden kobra ati alan Üsküdarı gecmis oluyor. ilk atışta olan oluyor zaten. ihalarin silahli hale getirilmesi cok önemli çatışma aninda direk tepelerine bomba atarsin ve sonucunu görürsün böylece. Rabbim askerimizi ve polisimizi korusun. milletimizi şerlilerin şerrinden muhafaza etsin. amin.
    Cevapla
  • İbrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah kardeşim yakın şuanda bombalı iha yapılıyor
    Cevapla
  • Kürt 7 yıl önce Şikayet Et
    idam gelmeli terörist kafir PKK hepsi idam edilmeli yoksa Türkiye'de terör bitmez. HDPKK'lılarıda Meclis'de istemiyoruz artık hepside idam edilmeli!!!
    Cevapla
  • battalgazi 7 yıl önce Şikayet Et
    pkk iranda idam var diye bitti zaten
    Cevapla
  • Türkiyem 7 yıl önce Şikayet Et
    İnsansız hava araçları çalışıyormu acaba?F16 lar nerede?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak