İstanbul polisini alarma geçiren otobüs

İstanbul Bağcılar'da, içinde yolcular bulunan otobüs polisi alarma geçirdi

İstanbul polisini alarma geçiren otobüs
İstanbul polisini alarma geçiren otobüs
GİRİŞ 26.06.2016 16:00 GÜNCELLEME 26.06.2016 16:10
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Otobüsle ilgili olarak yapılan ihbarda içindeki kişilerin olaya karışabileceği ihtimalinin bulunduğu belirtildi. Bunun üzerine otobüsün bulunduğu noktaya terörle mücadele şubesi ekipleri dahil olmak üzere çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Polis bir taraftan otobüs ve içindeki yolcuları incelerken diğer taraftan bu noktaya kimsenin yaklaşmamasına özen gösteriyor. Haberciler dahil bu noktada bulunan herkes uzaklaştırıldı.

Bağcılar'da mahalle aralarında yolcu toplayan bir otobüsü gören trafik polislerinin anons etmesi üzerine İstanbul polisi alarma geçti. Durdurulan otobüsteki yolcuların tamamı olay yerine çağrılan çevik kuvvet otobüsüne alındı. Tek tek GBT'leri yapılan yolcular serbest bırakıldı. Otobüs ise evrak eksiği nedeniyle bağlanarak otoparka çekildi.

İstanbul Bağcılar'da trafik polisleri mahalle aralarında yolcu alan bir otobüsten şüphelendi. Polislerin anons etmesiyle birlikte takibe alınan otobüs Bağcılar Mahmutbey Yolu'nda bir benzin istasyonunda durduruldu. Olay yerine Bağcılar İlçe, Terörle Mücadele, Güvenlik Şube ve çevik kuvvet sevkedildi.

YORUMLAR 9
  • Umut 7 yıl önce Şikayet Et
    Tmm olay bu kardeşim nefes alamayacaklar illegal kim olursa olsun. Ateş olmayan yerden duman cikmaz. Sonuna kadar kadar destekliyoruz. ..
    Cevapla
  • Türkiyemmm 7 yıl önce Şikayet Et
    Olaya karisabilecegi ihtimali diyor ,olay ne kardeşim ??? Yani saçma sapan bir giriş oldu yani ha
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Memlekette huzur isteyen yetkililer varsa Singapur ceza sistemini incelesinler baksınlar bakalım ceza insanları insan yapıyor mu hatta hayvanları bile insan yapıyor mu yapmıyor mu mesele düzen ve huzur isteyip istememek de maalesef biz göremeyiz de evlatlarımız da zor görür belki torunlarımız bir ihtimal
    Cevapla
  • Misafir 1 7 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söze ne denir? Bizim ülkemizde ki Demokrasi batı ülkelerinde yok. Avrupanın herşeyini istiyoruz ya. Ceza sistemide aynen alınmalı bence. Bakın Polislerindeki yetkiye
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    dicembişeyok
    Cevapla
  • Aşağılayan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu hangi dil?
    Cevapla
  • Asker 7 yıl önce Şikayet Et
    Memleketimiz çok güzelde insanlar bozuk
    Cevapla
  • hazeyn 44 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen haci
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?