Lice'den acı haber: 1 asker şehit

Lice'de bir grup terörist tarafından güvenlik güçlerine yapılan roketatarlı saldırıda 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralı...

Lice'den acı haber: 1 asker şehit
Lice'den acı haber: 1 asker şehit
GİRİŞ 28.06.2016 20:33 GÜNCELLEME 28.06.2016 21:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bir grup terörist tarafından güvenlik güçlerine yapılan roketatarlı saldırıda 1 asker şehit oldu. 3 asker yaralandı. Saldırının ardından bölgede çıkan çatışma sürüyor.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır 7'nci Kolordu Komutanlığı idaresinde çok sayıda asker, polis ve korucunun katılımıyla 23 Haziran'da başlatılan operasyonun sürdüğü Lice ilçesi kırsalındaki Yolçatı mevkiinde bir grup terörist tarafından güvenlik güçlerine roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı. Durumu ağır olan bir asker helikopterle getirildiği 7'nci Kolordu Komutanlığı pistinde hazır bekleyen ambulansla Diyarbakır Asker Hastanesi'ne sevk edildi.

Saldırının ardından bölgede güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma da çıktı. Dakikalar geçtikçe şiddetlenen çatışmanın sürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR 3
  • DoGan 7 yıl önce Şikayet Et
    Benim öz abim orada asker ne abıme nede baska bır vatan evladına zarar gelırse.Sonrasında olanları onlar dusunsunler.Allah Vatanımızı korusun amin. ADıyamanlı
    Cevapla
  • Mizah 7 yıl önce Şikayet Et
    Son kırıntıları da gebertin. Sakın esir almayın.
    Cevapla
  • Seleme 7 yıl önce Şikayet Et
    Kahret bu itleri Ya Rab.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek