Emniyetten vatandaşa çağrı!

Emniyet Genel Müdürlüğü, sosyal medya üzerinden terör faaliyetlerini destekleyen profil ve sayfaların bildirmesini istedi.

Emniyetten vatandaşa çağrı!
Emniyetten vatandaşa çağrı!
GİRİŞ 17.07.2016 17:55 GÜNCELLEME 17.07.2016 17:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü, vatandaşlardan, sosyal medya üzerinden terör faaliyetlerini destekleyen ve suç unsurları içeren profil ve sayfaları kendilerine bildirmelerini istedi.

FETÖ'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından vatandaşları meydanlardan uzak tutmayı amaçlayan, hükümet aleyhine kara propaganda içeren paylaşımların ve çağrıların artması üzerine harekete geçen Emniyet Genel Müdürlüğü, bu tür paylaşım ve içeriklere karşı duyarlı olunması uyarısında bulundu.

Vatandaşlardan sosyal medya üzerinden terör faaliyetlerini destekleyen ve suç unsurları içeren profil ve sayfaları siber.onleme.arastirma@egm.gov.tr, siber@egm.gov.tr, siber.ankara@egm.gov.tr, siber.istanbul@egm.gov.tr adreslerine bağlantı adresi ve ekran görüntüsüyle bildirmelerini istendi.

YORUMLAR 3
  • suleyman 7 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye cumhuruyeti okadar buyukki rabbimin izniyle hic bir kallese boyun egmeyecek allahin izniyle rabbim devletimizi milletimizi ve tum ummeti muhammeti ve insanligi korusun .amin
    Cevapla
  • Fatih ÇIRPAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın ediyor lütfen gerekli yerlere iletim mail atmak tamam ama oluşturulacak her operatörden aynı numaraya watsaap veya onun tarzı bir uygulama ile görülen her türlü uygunsuz ve kalesligi anında bildirme imkanı olur.saygilarimla
    Cevapla
  • Bilirkişi 7 yıl önce Şikayet Et
    ikinci şark bahanesi ile tecrübeli ve devlet yanlısı polisler farklı bahanelerle doğunun küçük ilçelerine tayin ediliyor ve bu polisler malum yapı tarafından bir nevi tasfiye ediliyor büyük illerde kendilerine direnç olacak kişileri bu yöntemle ayak atından çekiyorlar . çok açık bi şekilde malum yapı tarafından organize edilen bu işlemler bu polisler kritik illerden uzaklaştırılıyor buna dur deyin .bu polislerin ne kadar önemli olduğu son darbe girişimi ile çok net anlaşıldı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak