Her yerde aranıyor ama yakalanamadı!

İstanbul'daki kalkışmayı yönetenlerden Kurmay Albay Uzay Şahin'e henüz ulaşılamadığı ortaya çıktı.

Her yerde aranıyor ama yakalanamadı!
Her yerde aranıyor ama yakalanamadı!
GİRİŞ 20.07.2016 14:33 GÜNCELLEME 20.07.2016 14:34
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Türkiye'de 'de darbe teşebbüsünde bulunan FETÖ ile ilişikli rütbeliler arasında yer alan ve ismi Whatsapp yazışmalarında dikkat çeken 5'inci Zırhlı Tugay Komutan Yardımcısı da olan Kahramanmaraş Garnizon Komutanı Kurmay Albay Uzay Şahin hakkında, gözaltı kararı çıkarılmıştı. Şahin tüm aramalara rağmen bulunamadı. 

Darbe girişiminde bulunan rütbelilerin yaptıkları mesajlaşma görüşmelerinde adı geçen Gaziantep'te konuşlu 5'inci Zırhlı Tugay Komutan Yardımcısı da olan Kahramanmaraş Garnizon Komutanı Kurmay Albay Uzay Şahin her yerde aranıyor.

Kahramanmaraş'taki Gazi Kışlası'na polisler eşliğinde gelen Cumhuriyet Savcıları, 5'inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal'ın da yardımcısı olan Kahramanmaraş Garnizon Komutanı Kurmay Albay Uzay Şahin'in odası ile kışla içerisinde yer alan konutunda arama yaptı. Aslen Muş nüfusuna kayıtlı olan Kurmay Albay Şahin'in yıllık izinde olduğu, eşi Sevgi Şahin ve 4 çocuğuyla İstanbul'a gittiği öğrenilirken, odası ile evinde bazı evraklara incelenmek üzere el konulmuştu.

WHATSAPP GÖRÜŞMELERİ YAKALANMIŞTI

Albay Uzay Şahin, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ’nün darbe girişimiyle ilgili soruşturma dosyasında FETÖ’nün darbe ekibinin ‘WhatsApp’ görüşmelerinde ve İstanbul'daki kalkışmayı idare edenlerin başında yer alıyor.

YORUMLAR 24
  • bey 7 yıl önce Şikayet Et
    Nasil olurda ordu yönetiminin mit in bunlardan haberi olmaz herkes hesap verecek
    Cevapla
  • ibrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    kendi kanında bogulursun inşallah o kadar masumun kanına girdinizki bu dünyada yatacak yerin yok
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Kışlaları arayın! Başka nerede saklayacaklar...
    Cevapla
  • Abdurrahman Ayyildiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Abd Elcilikte sakliyodur onu kesin
    Cevapla
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    vatanını devletini milletini seven ey ahali bu millet kuşatma altında işgal edilmek isteniyor, bunlara fırsat vermeyin. birtakım aklını kiralamışlar bu millet tarihte belki de yeryüzünde görülmemiş bir ihanetin içinde. uyanık ol bu sokakları bu dağları çapulculara bırakma. gün birlik günüdür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail bunu konuşuyor! Ordu ve Netanyahu karşı karşıya
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...