FETÖ'ye ait Sema ve Şelale A.Ş'ye kayyum atandı

Yamanlar Koleji'nin de aralarında bulunduğu 29 eğitim kurumunun bağlı olduğu Sema A.Ş ve Şelale A.Ş'ye kayyum atandı.

GİRİŞ 21.07.2016 21:57 GÜNCELLEME 22.07.2016 09:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İzmir'de, darbe girişimi soruşturması kapsamında Yamanlar Koleji'nin de aralarında bulunduğu 29 eğitim kurumunun bağlı olduğu Sema A.Ş. ile Şelale A.Ş'ye kayyum atandı. Yamanlar Koleji'nin içerisinde Fethullah Gülen'in ABD'ye gitmeden önce zaman zaman kullandığı özel odasının bulunduğu öne sürülmüştü.

İzmir'de, 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olduğu ve mali destek sağladığı iddia edilen Sema A.Ş. ile Şelale A.Ş.'ye kayyum atandı. Kayyumlar, toplam 29 eğitim kurumuna giderek görevi devraldı. 

FETHULLAH GÜLEN'İN ÖZEL ODASI OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Örgütün ilk eğitim kurumu olduğu belirtilen Yamanlar Koleji'nde, Fethullah Gülen'in ABD'ye gitmeden önce zaman zaman kullandığı özel bir odasının bulunduğu iddia edilmişti. Ayrıca Yamanlar Koleji eğitim kurumu içerisinde örgütün Ege Bölge imamı Bekir Baz'ın önemli toplantılar gerçekleştirdiği, 17-25 Aralık girişimleri de dahil birçok planın bu kolejde hazırlandığı öne sürülmüştü.  

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    örgüt evi yani. PKK yı lanetlerken bunlar Pkk dan daha tehlikeli bir örgüt çıktı. Allah bu fitneyi bu vatan millet düşmanı bu yapıyı memleketten uzak kılsın en kısa sürede cezalarını görürler inşaallah.
    Cevapla
  • elbey 7 yıl önce Şikayet Et
    bu yetmez vakıflarının hepsi holdinlerin hepsini el koyup yapılan tahribata harcayalım böylece hiç bir malı mülkü kalmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler