Ve "Şehitler Köprüsü" dijital panolara yansıtıldı

Boğaziçi Köprüsü'nün adının değiştirilmesinin ardından İstanbul genelindeki dijital panolarda 'Şehitler Köprüsü' ismi yansıtıldı.

GİRİŞ 26.07.2016 16:32 GÜNCELLEME 26.07.2016 17:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi  sırasında birçok kişinin şehit olduğu Boğaziçi Köprüsü'nün adının Bakanlar Kurulu  toplantısında değiştirilmesine karar verilmesinin ardından İstanbul genelindeki  dijital panolara "Şehitler Köprüsü" yazısı yansıtıldı.

Karar doğrultusunda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından  kentteki ana arterlere konulan ve yol güzergahlarını işaret eden tüm dijital  panolardan "Boğaziçi Köprüsü" yazısı kaldırıldı. Bunun yerine panolara "Şehitler  Köprüsü" ifadesi yansıtıldı.

Başbakan Binali Yıldırım, dünkü Bakanlar Kurulu toplantısında, darbe  girişimi sırasında ilk hedef olan ve çok sayıda vatandaşın şehit olduğu Boğaziçi  Köprüsü'nün adının "15 Temmuz Şehitler Köprüsü" olarak değiştirilmesine karar  verildiğini açıklamıştı.

YORUMLAR 4
  • bozeren 7 yıl önce Şikayet Et
    memleketimizin şehit kanı değmeyen yeri mi var? bu da güzel ama, bence Milli İrade Köprüsü daha güzel olurdu.
    Cevapla
  • Caner 7 yıl önce Şikayet Et
    Bogazici koprusunun ismi degistirilsin ve 1 ve 2. Kopruler ucretsiz olsun. Sanirim bu koprulerin ucretleri sehitlerimizin kaniyla fazlasiyla odenmistir
    Cevapla
  • onur coşkun 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok anlamlı olması gereken buydu şehitlerimiz için tebrik ederim düşüneni ama BOĞAZİÇİ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ kulağa daha hoş gelir
    Cevapla
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şahadetlerini kabul etsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu