Avrupa yine 'endişeliyiz' dedi

Avrupa Konseyi İnsan Hakları Komiseri, OHAL kararı sonrası yayınlanan ilk kanun hükmünde kararnameden derin kaygı duyduğunu belirtti.

Avrupa yine 'endişeliyiz' dedi
Avrupa yine 'endişeliyiz' dedi
GİRİŞ 26.07.2016 22:05 GÜNCELLEME 26.07.2016 22:07
Bu Habere 129 Yorum Yapılmış

Fransa ve Almanya'da ilan edilen OHAL kararlarına sesini çıkarmayan Avrupa, Türkiye'deki hain darbe girişiminin ardından ilan edilen OHAL konusunda "kaygı duyuyoruz" dedi.

Avrupa Konseyi İnsan Hakları Komiseri Nils Muiznieks, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası ilan edilen olağanüstü hal (OHAL) uygulaması sonrası çıkarılan ilk Kanun Hükmünde Kararnameyi (KHK) incelediğini ve Türk hükümetinin aldığı önlemlerden derin kaygı duyduğunu kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 129
  • yasin nl 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizlerde sizin insanliginzdan kaygi duyuyoruz o darbe olsaydi bugun binlerce insan olecek binlercesi hapisde iskence cekecek ic savas olacakti siI anliuoz uzuldunuz ama bu kadarda pervasizca ve alcakca yapmayin
    Cevapla
  • Orhan 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlardan başka ne beklenir ki zaten hep aynı zihniyet
    Cevapla
  • sebahattin 7 yıl önce Şikayet Et
    Sizler Ne zaman Endişe Etmediniz ki ? İşini ze geldiği gibi Kaygı Duymanıza gerek yok acaba Fransızlara da bu söylediniz mi ?
    Cevapla
  • muhendis 7 yıl önce Şikayet Et
    Kaygi duymadiklari birsey yokki.bir defada bu ulkenin dogru birsey yaptigini soyleseler sasarim.eger kaygi duyuyorlarsa demekki dogru olani yapmis baskomutanimiz.
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    az kaldı merak etme ab. hevesleriniz kursağınızda kalacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma