Rusya'dan Türkiye'ye sürpriz ziyaret!

Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valeriy Gerasimov yarın Ankara'ya gelecek. Gerasimov, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'la görüşecek.

Rusya'dan Türkiye'ye sürpriz ziyaret!
Rusya'dan Türkiye'ye sürpriz ziyaret!
GİRİŞ 25.08.2016 17:41 GÜNCELLEME 25.08.2016 18:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, yarın Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valeriy Gerasimov ile bir araya gelecek.

Edinilen bilgiye göre, Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Gerasimov yarın saat 11.00'de beraberindeki heyetle Genelkurmay Başkanlığı'nı ziyaret ederek, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ile görüşecek.

Rusya Genelkurmay Başkanı Gerasimov'un Türkiye'nin Suriye sınırındaki Cerablus'a müdahalesinin ardından olması dikkat çekiyor.

YORUMLAR 7
  • garip 7 yıl önce Şikayet Et
    suriye politikamız maalesef baştanaşağı yanlıştı.hükümetimiz bu yanlışını gördü düzeltmeye çalışıyor.ama zor artık.kafirden dost olmayacağını unutmasınlar.batıya hiç güvenmesinler.rusa da güvenmesinler çünkü onlar da artık ak partiye hiç mi hiç güvenmiyor.ellerinden gelse bugünkü siyasilerimizi devirip ulusalcı perinçeği iktidara getirirler.tek çıkış yolumuz var üzerimize oynanan bu oyunları savaşarak bozmak.
    Cevapla
  • Halid bin Velid 7 yıl önce Şikayet Et
    Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valeriy Gerasimov Adil ülkenin komutanı lütfen Müslümanlara zarar vermeyin onları Cenabı Allah'ın rızasını kazanmak için yardımcı olun Habeşistan kralı gibi ülkenizde Güçlü bir lideriniz var.
    Cevapla
  • musa 04 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence ruslar batiliardan cok daha sözlerinin eriler kaypak deyiler dostsa dostgibi düsmansa düsmangibi davranyorlar kaypak AB gibideyiler
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Rusların dostluğu belli olmaz abi , adamlara şimdi Selamun Aleyküm desek , yarin akdenize 20 tane gemiyle gelirler
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Hocam ne yaptınız 15 dakikada suriyenin yüzde 5 ini aldınız demek için geliyordur , bunlar hulusi paşanın lakabını bilmiyor galiba , ben söyleyeyim "seri paşa "
    Cevapla
  • ibrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    şu rusların yüzü hiç mi gülmez.
    Cevapla
  • ibrahim2 7 yıl önce Şikayet Et
    ancak kafayı bulduklarında :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü