Erdoğan’ın ziyareti öncesi yoğun güvenlik tedbiri

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı, Cumhurbaşkanı’nın ziyareti öncesinde alınan güvenlik tedbirlerini denetledi.

GİRİŞ 28.08.2016 14:59 GÜNCELLEME 29.08.2016 09:08
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Suriye’de Halep’in Cerablus kentinde DAEŞ’i temizlemek için düzenlenen Fırat Kalkanı operasyonu için bölgede bulunan Korgeneral Zekai Aksakallı, Gaziantep Havalimanı’na gelerek, burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için alınan güvenlik tedbirlerini denetledi.



Bordo bereliler eşliğinde havalimanına gelen Zekai Aksakallı, Cumhurbaşkanlığı korumaları ile yaptığı görüşmelerin ardından havalimanından ayrıldı.

Korgeneral Aksakallı’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçiş güzergahı ve programda yer alan bölgelerdeki önlemleri denetlemeye devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR 39
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    yahu şimdiden veriverin genel kurmay başkanlığını 10 yıl yapsın, helali hoş olsun
    Cevapla
  • VATANDAŞ RIZA 7 yıl önce Şikayet Et
    Geleceğin Genel Kurmay başkanı .Yakışır paşamıza.Artık ordumuz emin ellerde olacak.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    böyle paşalarımız var olduğu sürece bu millet bir ve beraber dik durduğu sürece Allah'ın izniyle kimse bizi alt edemez sırtımızı yere çalamaz
    Cevapla
  • nihat kızıl şa. 7 yıl önce Şikayet Et
    mehmetçikler... peygamberler, melekler.. peşlerinde mübarekler... koşuyor arkasından hakka çarpan yürekler... osmanlıdan bu güne.. islamın sancağını... koruyor ey allahım, şahit ol.. mehmetçikler... cengi cennet eyledi, hak islamın yolunda... islamı hak belledi, annenin kucağında... islam sancağı için, zalimler ocağında... can verdi ey allahım, şahit ol..mehmetçikler... ben şahidim, yurdum şahit, ümmet şahit... hüzünlüyüz.. gözlerdeki yaşlar şahit... kundakta ki bebekler, gökteki melekler şahit... yoluna şehit oldu ey allahım, şahit ol mehmetçikler. nihat kızıl şa.
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    ümit dündar paşamız havaalanının güvenliğini sağlayarak cumhurbaşkanımızın istanbula inmesini sağladı.sonta zekai aksakallı paşamız tankların çıkmasını engelledi ankarada.ikisininde kıymeti bilinmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar