Hatay’da yaklaşık 100 asker zehirlendi

Hatay'da acemi askerlerin eğitim gördüğü alay komutanlığında yaklaşık 100 asker, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Hatay’da yaklaşık 100 asker zehirlendi
Hatay’da yaklaşık 100 asker zehirlendi
GİRİŞ 24.09.2016 00:43 GÜNCELLEME 24.09.2016 00:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hatay'da acemi askerlerin eğitim gördüğü Serinyol 121. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığı’nda yaklaşık 100 asker, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Serinyol 121. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığı’nda akşam yemeğinden sonra bazı askerler rahatsızlandı. Karın ağrısı, mide bulantısı ve kusma belirtileri görülen askerler, birlik içerisindeki revire kaldırıldı. Rahatsızlanan asker sayısı artınca, birliğe ambulans istendi. Yaklaşık 100 asker, çok sayıda ambulansla başta Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile Antakya Devlet Hastanesi ile çevre ilçelerdeki hastanelere kaldırıldı. Serum tedavisi uygulanan askerler, tekrar birliklerine gönderildi.

Askerlerin yedikleri yemek ve içtikleri sudan incelenmek üzere numuneler alınarak incelenmek üzere hastaneye gönderildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Şahsiyetsiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapan hainler derhal yargılanmalı
    Cevapla
  • atarlanan adam 7 yıl önce Şikayet Et
    olur ya bu türden şeyler bizim memlekette, buralar nufusun fazla olduğu yerler olduğu için son tüketim tarihi birkaç gün geçmiş ürünler olsun, hijyenin önemli olmadığı durumlar olsun, eğer bu yemekleri bir de asker yapıyorsa tamam işte beklenilen son, asker amele, karnı doysun birşey olmasın yete.ama oldu...BURASI TÜRKİYE NORVEÇ DEĞİL.
    Cevapla
  • İdam Şart 7 yıl önce Şikayet Et
    Yiyecek sağlayan firmayı iyi tarayın pkk terörİti çıkabilir işin içinden.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor