Adliye'de büyük kavga! Ortalık bir anda karıştı!

İstanbul Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’nda görülen bir dava sonrası taraflar birbirine girdi.

GİRİŞ 27.09.2016 15:03 GÜNCELLEME 27.09.2016 15:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Tarafların adliye koridorlarında yaşadığı kavga bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Anadolu 60. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen "Taksirle ölüme neden olma" davası sonrası davanın tarafları arasında kavga çıktı.



YUMRUKLAR TEKMELER HAVADA UÇUŞTU

Karşılıklı söylenen sözlerin sonrasında iki taraf arasında şiddetli bir şekilde yaşanan kavgayı etrafta bulunan vatandaşlar ayırmakta güçlük çekti. Taraflar arasında yumruk ve tekmelerin atıldığı kavgayı güvenlik görevlileri ve jandarmalar ayırdı.

YORUMLAR 3
  • abdullah 23 7 yıl önce Şikayet Et
    Memlekette adalet yok boşuna mahkemeye gidiyoruz.Üstünede dayak yiyiyoruz.Herşey açık ve net olan bir dava bile yıllar sürüyor.50 tane özel harekat polisinin üzerine bomba atan pilotun neyini sorguluyorsunuz.Diclenin kenarında kurt koyunu kapsa edebiyatı yapmayın.Lütfen kanunları Kuran'a göre düzenleyin,yarın ahirette hesap veremezsiniz.
    Cevapla
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Adaletin temin edilmesi büyük adalet saraylarıyla olamıyor demek ki , vatandaş kendi adaletini kendi sağlamaya çalışıyor.
    Cevapla
  • guvenlik 7 yıl önce Şikayet Et
    Bende guvenlik gorevlisiyim adliyede saat 09.00 da olan durusma keyfi olarak saat 11.00 a kadar uzatilirsa mahkeme onunde bekleyenn taraflarda kavga eder hakimin katibin umrunda mi bekleyen ... isterlerse olsunler nasilsa jandarma polis baslarinda beklioo.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez