CHP'liler davul-zurna ile sınırı denetledi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Suriye sınırında denetim ve inceleme için görevlendirdiği CHP'li heyetin sınıra yakın bir evdeki davullu-zurnalı sofra görüntüleri ortaya çıktı.

CHP'liler davul-zurna ile sınırı denetledi
CHP'liler davul-zurna ile sınırı denetledi
GİRİŞ 27.09.2016 17:25 GÜNCELLEME 27.09.2016 19:53
Bu Habere 139 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri, 24 Ağustos tarihinde Cerablus'un terör örgütü DAEŞ unsurlarından temizlenmesi ve Türkiye sınırının güvenli hale getirilmesi amacıyla Fırat Kalkanı Harekatı başlattı.

Gaziantep'teki il başkanları toplantısına katılmak üzere Gaziantep Havalimanı'na inen ve buradan Kahramanmaraş'a hareket eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kentten ayrılmasının ardından yaşananlar dikkati çekti.

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde inceleme yapmak üzere oluşturulan heyetin yer aldığı görüntüler dikkatleri çekti. Görüntülerde, CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu'nun da aralarında bulunduğu heyetin davullu-zurnalı sofra kurduğu görülüyor.

YORUMLAR 139
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    biz dava adamıyız koçum , ben partimi en güçlü olduğu zaman eleştiririm , sizin gibiler de parti bi güç kaybetmeye görsün vurursunuz tekmeyi başka partilerde alırsınız soluğu , aramızdaki far bu , biz partinin yükselişi için çalışırken sizin gibiler parti üzerinden nemalanmaya çalışır
    Cevapla
  • Durmuş 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar Anıkabirdeki çocuk parkını bile kaldırttılar. Bundan büyük başarımı olur. Elbette başarılarını kutlayacaklar pek tabi hakları.
    Cevapla
  • tabip doktor 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar herkes görevini yapıyor bunlarında görevi bu.
    Cevapla
  • murat murat 7 yıl önce Şikayet Et
    chp ye oy verenler iyi bakın ....
    Cevapla
  • ilkay 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte chp zihniyeti..şunların tiplerine bir bakın bunlara devlet emanet edilirmi!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi