Atalay Filiz için karar verildi

Seri cinayetler işledikten sonra yakalanan Atalay Filiz için avukatlarının "yeniden rapor alınsın" talebi reddedildi

Atalay Filiz için karar verildi
Atalay Filiz için karar verildi
GİRİŞ 27.09.2016 18:27 GÜNCELLEME 27.09.2016 18:30
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ankara'da iki, İstanbul'da bir cinayetin faili Atalay Filiz hakkında, ‘ceza ehliyetinin tam' olduğuna ilişkin hazırlanan rapora avukatlarının yaptığı itiraz reddedildi.

Filiz'in avukatları Uğur Poyraz ile Merve Uçanok, Adli Tıp Kurumu'nca "20 dakikalık görüşme sonucu" Filiz'e rapor verildiğini, raporun usulüne uygun hazırlanmadığını öne sürmuştü.

Avukatlar, Anadolu 7. Sulh Ceza Hakimliği'ne verdikleri dilekçede, Atalay Filiz'in ceza ehliyetinin olup olmadığı ile ilgili Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları veya dengi bir hastanede gözlem altına alınarak, yeniden bir rapor hazırlanmasını talep etmişti.

Talebi inceleyen hakimlik, Adli Tıp'ın "cezai ehliyeti tamdır" raporu verdiği Filiz'in gözlem altında tutularak yeniden rapor hazırlanması talebini reddetti.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 8
  • selim 7 yıl önce Şikayet Et
    kardesim akli dengesi yoksa bile disarida olmasi tehlikeli akil hastahanesinde tek kisilik hucrede yasasin cezasini o zaman. ama sokak asla olmamali.
    Cevapla
  • Nezaket 7 yıl önce Şikayet Et
    Kısasa kısas olsun. Bi de aklı yerinde ki iki avukatı var ve onca Zaman kaçıp saklanabilmiş bunlar dan sebep rapora tekrar gerek görmemişler. İdam edin
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Suç işlerken akli dengesi yerinde yoktu,serbest kalabilir diye haber çıkmıştı.Böyle bir haber yapıldığına göre böyle kanun var demekki.O zaman biri gitsin adam ödürsün,akli dengesi yerinde yok diye ceza almasın.Bütün adam öldürenler akli dengesi bozuk numarası yapsın cezadan kurtulsun,öyle mi? akli dengesi yerinde olmasa bile sonuçta katil sözkonusu kişi.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar cinayet işleyen biri için hala cezası belli olmamışsa,gerçekten ülkemizde adelet mekanızması iyi işlemiyor.O zaman cinayet işleyen herkes deli raporu alır veya deli numarası yapar,cezası hafifler.O zaman bundan sonraki cinayet olaylarında fail kişilere örnek teşkil edecektir. Zaten akli dengesi yerinde olmayan bir kişiyi toplumda dolaştırmak,kanunlarımızın acizliği olur.Bu kişilerin zaten özgürlüğünün alıkonuması lazımdır.Serbest dolaşırlarsa başkalarına da zarar verecekler. Bu nasıl adalettir.Adalet bakanlığının bu konuya dehal el atması lazım.
    Cevapla
  • Erkan 7 yıl önce Şikayet Et
    bunun gibi durumlarda tek cozum yolu ulkemize gelmesi hayal olan idamdir
    Cevapla
  • ankara 7 yıl önce Şikayet Et
    evet şeriatın gelmesinden korktukları için idamın gelmesini de istemezler işlerine de gelmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!