FETÖ şüphelisi öğretmenler adliyeye sevk edildi

Adana'daki Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında, gözaltına alınan 5'i kadın 13 öğretmen adliyeye sevk edildi.

GİRİŞ 30.09.2016 14:54 GÜNCELLEME 30.09.2016 15:04
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, 27 Eylül'de FETÖ/PDY'nin Milli eğitim Müdürlüğü'ndeki yapılanmasına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 6'sı kadın 14 öğretmen gözaltına alındı. Eşi daha önce yapılan operasyonda tutuklanan ve ikiz bebeklere hamile olan S.C.sağlık durumu nedeniyle ifadesinin ardından adli kontrol ile serbest bırakıldı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 5'i kadın, 13 öğretmen ise bugün adliyeye sevk edildi.

ZABIT KATİBİ GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 3 adliye ve cezaevine yönelik başlatılan operasyon kapsamında, Adana Adliyesi'nde görevli zabıt katibi Semra Ç. de gözaltına alındı. Bir ay önce Anadolu Adalet Sarayı'ndan Adana'ya tayin edildiği öğrenilen Semra Ç., Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Semra Ç., soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul'a götürülecek.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya bunlardan da tövbe edenler varsa? Tövbe kapısı her zaman açıktır.Yeter ki pişmanlık duy.Ancak bazı yorumcuların bu ablalarla ilgili beyninde kurduğu fanteziler de hicap ve üzüntü verici , müslümansa eğer , o kişiye Müslüman kimliğiyle yakışmayacak yorumlar. Adalet kimse suçlu elbet araştırıp cezasını verecektir.
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    El insaf tanımadığınız insanlar hakkında neden yerli yersiz yorum yapıyorsunuz.Bu yaptığınız dedikodudan başka birşey değil.Bırakın hukuk versin cezasını neyse ne.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    başlarının kapalı olması sizi aldatmasın tamamen vatan hainidirler
    Cevapla
  • Mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    Bildiklerinizi cimer yada bimer bildirin.ilgilenilir
    Cevapla
  • Hadi yap 7 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi fetö kurtarsın sizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!