Melih Gökçek korkunç senaryoyu açıkladı! Bundan sonra suikast...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek başarısız olunan 15 Temmuz darbe girişimin ardından olası yeni korkunç senaryoları sıraladı. İşte Melih Gökçek'in gündeme bomba gibi düşen o iddiaları.

Melih Gökçek korkunç senaryoyu açıkladı! Bundan sonra suikast...
Melih Gökçek korkunç senaryoyu açıkladı! Bundan sonra suikast...
GİRİŞ 06.10.2016 08:07 GÜNCELLEME 06.10.2016 08:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz darbe girişiminde sonra Türkiye üzerinde oynanan oyunlar hakkında önemli noktalara parmak basan Gökçek olası yeni korkunç senaryoları da tek tek sıraladı. 

BUNDAN SONRA DARBE OLMAZ AMA...

"Bundan sonra darbe olmaz" diyen Gökçek, "Bundan sonra olursa suikast olur. Ekonomik saldırı yaparlar. PKK ve IŞİD’i bize saldırtırlar. Alevi-Sunni çatışması çıkarırlar" dedi.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Avustralya'dan gelen sivil toplum örgütleri temsilcilerine, 15 Temmuz hain darbe girişimi ve sonrasında yaşananları, sinevizyon eşliğinde anlattı. 

TÜRKİYE ÇOK CİDDİ BİR TEHLİKE ATLATTI

Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen kabulde, "15 Temmuz itibariyle Türkiye çok ciddi bir tehlike atlattı. Dünyada halkın desteğiyle bastırılan, belki de tek darbe teşebbüsü bu oldu. Halkımız bize inanılmaz bir destek verdi. Olay özellikle Ankara ve İstanbul’da cereyan etti. Olayların yüzde 80'i, mübalağasız Ankara’da oldu" dedi.

BUNDAN SONRA NE OLUR?

15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaşananları sinevizyon eşliğinde tüm çıplaklığıyla gözler önüne seren Başkan Gökçek, şunları söyledi:

"Millet 15 Temmuz’da hazırlıksız yakalandı, buna rağmen bunları yaptı. Şimdi yeniden bir darbe teşebbüsü falan daha deniyor. Artık darbe teşebbüsü falan olmaz. Allah’ın izniyle millet sokağa dökülür ve onları millet boğar. Askerler, 15 Temmuz’da ‘Biz buraya tatbikat diye çıktık’ diyorlar. Bu kez bunları da sokağa dökemezler. Bunları kalkıp şehit astsubay Ömer Halisdemir’in yaptığı gibi kıtalarında alnından vururlar. Onun için darbe filan olmaz. Bundan sonra ne olur? Bundan sonra olursa suikast olur. Ekonomik saldırı yaparlar. PKK ve IŞİD’i bize saldırtırlar. Alevi-Sunni çatışması çıkarırlar. Bunun haricinde bir şey olacağını sanmıyorum. Su uyur, düşman uyumaz. Yapacağını yapacak, biz de tedbirini alacağız. Allah’ın izniyle bir şey yapamazlar" diye konuştu.

YORUMLAR 3
  • veli 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama nedense hiç güvenemiyorum. Hangi pozisyon avantajlıysa o pozisyonda bulursunuz
    Cevapla
  • Taybaran 7 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakmada arkadas,yasiyorsun ama nerede yasadigin belli degil.
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Filer tepişir karıncalar ezilir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek