Piyangodan çıkan para bitince...

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, 44 yaşındaki polis memuru İsmail Demir, 41 yaşındaki Hüseyin Demir ve 36 yaşındaki yangesi Seyide Demir'i tabancasıyla vurarak öldürdü.

Piyangodan çıkan para bitince...
Piyangodan çıkan para bitince...
GİRİŞ 30.11.2016 08:54 GÜNCELLEME 30.11.2016 08:54
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Adana’nın Ceyhan İlçesi’nde polis memuru İsmail Demir’e (44), 1 yıl önce şans oyunundan 500 bin lira ikramiye çıktı. Demir ikramiyesini aldıktan sonra kardeşi Hüseyin Demir’e geçimini sağlaması için inek alarak yardım etti.

Komşularının iddiasına göre, kumar oyunlarına meraklı olan İsmail Demir’in parası kısa sürede tükendi. Önce otomobilini ardından da babasından kalma arsalarını satan polis memuru, borçlarını ödeyemedi. Bunun üzerine kardeşine, “İneğini sat ve parasını bana ver” dedi. Hüseyin Demir, ağabeyine geçimini ineklerinden aldıkları sütü sağarak ve yoğurt yaparak sağladığını belirterek, satmak istemediğini söyledi. Tartışma sırasında beylik tabancasını çıkaran İsmail Demir, kardeşi ve yengesi 36 yaşındaki Seyide Demir’i öldürdü. İsmail Demir, jandarmaya teslim oldu.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 26
  • Cihat 7 yıl önce Şikayet Et
    Kumarin şeytan işi olduğunu ve yasakladığını ,yani haram kıldığıni yüce rabbimiz,"ALLAH" bize bildirmiştir.ama malesef ülkemizde serbest küçüğünden büyüne hepsi var.nasıl islam ülkesiyiz faiz kumar zina her türlüsü serbest,o yüzden başımıza gelecek çok şeyler var.hepsinide rabbimin katında hak etmisiz.
    Cevapla
  • Alaylı 7 yıl önce Şikayet Et
    Milli piyango gibi oyunlardan çıkan paralar ıslam dini fıkhına göre asla helal değildir.icinde alın teri yoktur. Nitekim bu ve bunun gibi olaylar daha önce de yaşanmıştır.Haram para ve işte sonuç. ..maalesef...
    Cevapla
  • TALHA 7 yıl önce Şikayet Et
    haram para.....o kadar.....,haramın hayrı bereketi faydası yoktur,büyük ikramiye kazanmışların akıbetleri hep hüsranla bitiyor,google ye yazın bakalım akıbetlerini araştırın ,hep hüsran hep hüsran...,YA RABBİ kursağımızdan haram olkma geçirme,rızıklarımı en temizinden en helalinden eyle ne olur YA RABBEL ALEMİN,YA ERHAMERRAHİMİN,YA ZÜLCELALİ VELİKRAM
    Cevapla
  • Çiftçi 7 yıl önce Şikayet Et
    Piyangodan kim onmuşki siz onasiniz
    Cevapla
  • boşver 7 yıl önce Şikayet Et
    nasıl memuriyette kalmış.Kumara uyuşturucuya bağımlı kişi herkesi öldürür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe
36 bin sağlık personeli alınacak!