Teröristbaşı Gülen'den "öteki dünya" mesajı

Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen, son konuşmasında takipçilerine 'öbür dünya' mesajı verdi.

Teröristbaşı Gülen'den "öteki dünya" mesajı
Teröristbaşı Gülen'den "öteki dünya" mesajı
GİRİŞ 06.12.2016 05:09 GÜNCELLEME 06.12.2016 07:12
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Fetullahçı terör örgütü lideri Fetullah Gülen, son konuşmasında takipçilerine "öbür dünya" mesajı verdi.

Terörist Gülen şunları söyledi:

"Hak yolda maruz kaldığınız mağduriyetler ebedî saadet vesileniz olacak ve âhirette onları tatlı birer menkıbe şeklinde birbirinize anlatacaksınız!.." diyen Gülen, konuşmasına şöyle devam etti.

Gülen, "'Şunlar da vardı!' diyeceksiniz ve güleceksiniz. Lağv ve lehv yok fakat neşe ile güleceksiniz. “Allah Allah! Mızrak sapladılar sinemize, iğne batırdılar ayağımıza, balyoz vurdular başımıza; sahur vakti evimizden aldı zulmettiler, zindana koydular hesapsız."ifadelerini kullanarak şunları söyledi:

"AĞZIMIZA FERMUAR VURDULAR"

"‘Şundan dolayı!' demediler; demediler ki azıcık günahımızı, hatamızı da bilelim, müteselli olalım; bunu bile demediler. Ağzımıza fermuar vurdular, bizi kendimizi ifade etme hak ve imkânlarından mahrum bıraktılar!” diyecek ve birer menkıbe şeklinde anlatacaksınız."

Teröristbaşı Gülen "öbür dünya" mesajını şöyle sürdürdü:

"Hak, o kadar yüce olduğu halde, onu ayaklar altında çiğneyenlerin, ha varmış ha yokmuş gibi çiğneyenlerin öbür tarafa intikal eden hallerini, hakkı çiğneme hallerini, adaleti ayaklarının altına alma hallerini, millet ruhunu ayaklarının altına alma hallerini, orada onların karşısına çıkan şeylerle gördüğünüz zaman, yürekleriniz ezilecek, acıyacaksınız. Ne gibi acıyacaksınız? Size saldıracak bir kurt düşünün.

Size saldıracaktı, yiyecekti; fakat ondan daha büyük bir panter veya -bağışlayın- bir ayı, bir aslan, bir kaplan saldırdı, onu parçaladı. Oysaki o sizi yiyecekti, yakaladığı zaman.

Nasıl onun parçalanışını gördüğünüz zaman yüreğiniz sızlar, 'Vay vahşi vay! Nasıl da parçalıyor?!.' dersiniz, belki inlersiniz. İnsanlığınızı yitirmemişseniz şayet, hâlâ içinizde şefkatin zerresi varsa şayet, ahsen-i takvîme mazhariyetin hususiyetlerini içinizde taşıyorsanız şayet, Allah'ı gösteren muallâ-mücellâ bir ayna olduğunuzun farkında iseniz şayet, sizi yemek isteyenin parçalandığı yerde bile, yüreğiniz sızlar, halk ifadesiyle 'cızzz' eder yüreğiniz.

Size balyoz indirenler, sormadan, haksız olarak derdest edenler. İftarınızı zehir edenler. İmsakınızı zehir edenler, zindanlarda Müslümanca yaşamanızı zehir edenler. 'Falan da var mı bu işin içinde?' deyip az irtibatı olana da gadredenler…

OKUL AÇANLAR, BURS VERENLER

Fakire-fukaraya burs vermiş, fakire-fukaraya okumaları için kurslar açmış, fakire-fukaraya yardım olsun diye okullar açmış, dünyanın dört bir yanında rûh-i revânî Muhammedî'nin (sallallâhu aleyhi ve sellem) -şöyle böyle- tanınması için -bir yönüyle- bayrağını dalgalandırmış, marşını söylemiş, sevdirmiş, 170-180-200 ülkeye kendi değerlerini sevdirmiş; bütün bunlara düşmanlık yapanlar...

Diş bileyerek bunların üzerine gidenler... O tarafta sahip çıkan insanları tehdit eden veya para ile, pul ile başlarını döndürenler; gadrin her türlüsünü, i'tisafın her türlüsünü, irtikabın her türlüsünü, ihtilasın her türlüsünü, zulmün her türlüsünü, gadrin her türlüsünü yapanlar, yalanlara gırtlaklarına kadar tenezzül edenler, iftiraların bini bir para, çok rahatlıkla kullananlar…

O insanların öbür tarafta çektikleri azabı gördüğünüz vakit, burada canavar gibi size saldıran o insanların orada parçalanmalarını, cayır cayır yanmalarını -onda hiç şüpheniz olmasın- gördüğünüz zaman, yüreğiniz 'cızzz' edecek."

YORUMLAR 72
  • Abdullah er 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen hiç merak etme , sen cayir cayir yandigin zaman bizler zerre kadar uzulmeyecek ve hatta sevinecegiz.Bizim yuregimizdeki sana olan ofke ve kin okadar buyukki ancak belki ozaman diner. "Yasasin cehennem zalimler icin " Ben omrumde simdiye kadar senin kadar adi bir zalim gormedim.
    Cevapla
  • Osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Yalan YALAN YALAN .ALÇAK FETÖ. Ahirete gitmiş görmüş ,kendisini garantiye almış Kendisine karşı olanları CEHENNEME atmış yandıklarını görmüş UTANMADAN ciğeri cızz edecekmiş..ALÇAK ADAM KATETTİRDİĞİN 256 KİŞİNİN ,ZARAR VERDİĞİN YÜZBİNLERCE AİLENİN HESABINI NASIL VERECEĞİNİ DE ANLATABİLİRMİSİN? Utanmaz ahlaksız şizofren! Hata sende değil SANA İNANAN islam yoksunu ZAVALLILARDA
    Cevapla
  • Iman 7 yıl önce Şikayet Et
    Benden tavsiye:İmajımızı kaybetmeyin.Ne demek istediğimi İmanı 100% olan insanlar anladı.Peygameberin veda hutbesini ezberleyiniz.Kuranı Türkçe de okuyunuz.Namaz kiliniz.Hiçbir kuruluşa üye olmayiniz.Devletiniz yeter size.Farzedelim bir cemaat var ,lideri super adam.Yarın onun yerini tutacak olanın düzenbaz olmayacağı ne malum. Cemaat önce ailenizdir .Sonra mahalleniz,ilceniz,iliniz ve vataniniz.Yardim edecekseniz bu sıralamaya göre yapınız.Onlarla oturup kalkiniz.Onlarla hareket ediniz.
    Cevapla
  • Kriminal 7 yıl önce Şikayet Et
    Kimileride diyecek ki...Ulan verdiğimiz paraları Lobilere peşkeş çektiniz...Kolumuzdaki bilezikleri sattık çocuklarımızı okuttuk siz soruları çaldınız devlet kademelerine çöktünüz..Ulan biz vatan bayrak dedik siz tanklarla üstümüzden geçiniz...Bumi ulan din..Bumu Allah Peygamber yolu hee...İhanet ettiğin bu vatanın toprakları bile seni kabul etmeyecek...
    Cevapla
  • İzmirli 7 yıl önce Şikayet Et
    ne yani bunlar hala ahirete gideceğine mi inanıyorlar? eğer bunlar cennete giderse marx, lenin, stalin gibi diktatörler garanti gider...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler