FETÖ'den gözaltına alınan Barbaros Muratoğlu kimdir?

Doğan Holding Ankara Temsilcisi olan ve FETÖ ile bağlantısı tespit edilerek gözaltına alınan Barbaros Muratoğlu kimdir? İşte günün en çok konuşulan ismi olan Barbaros Muratoğlu hakkında merak edilenler...

FETÖ'den gözaltına alınan Barbaros Muratoğlu kimdir?
FETÖ'den gözaltına alınan Barbaros Muratoğlu kimdir?
GİRİŞ 13.12.2016 09:45 GÜNCELLEME 13.12.2016 11:15

13 Aralık salı günü itibariyle tekrar gündeme gelen Barbaros Muratoğlu kimdir? Doğan Holding Ankara Temsilcisi olan Barbaros Muratoğlu neden gözaltına alıntı? Barbaros Muratoğlu gerçekten FETÖ'cümü?

Fetullahçı Terör örgütünün elebaşıyla fotoğrafları ortaya çıkan Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu’nun FETÖ soruşturması kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alındı.

GÖRÜŞMEDİĞİ KİMSE KALMAMIŞ 

Muratoğlu’nun, ByLock'un kırmızı listesinde bulunan kişilerle iletişim kurduğu tespit edildi.

barbaros-muratoğlu-fetö-65465

Barbaros Muratoğlu’nun HTS kayıtları incelendi. Bu kayıtlarda savcılık ayrıca Muratoğlu’nun örgütün gizli haberleşme sitemi ByLock’u kırmızı ve turuncu  derece kullanıcısı olan şüphelilerle irtibatları tespit edildi.

Bunların dışında Barbaros Muratoğlu’ nun HTS kayıtlarında yine üzerinden kırmızı listede olan Bylock’culardan Gazeteci Abdullah Abdulkadiroğlu, Yamanlar Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cafer Tekin İpek , Yamanalar Koleji Genel Müdürü Sebahattin Kasap, Kimse Yok mu Derneği’nden Hasan Kıratlı, İşadamı Tuncay Ada ile iletişim kurduğu tespit edildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Troller insanlıktan çıktı: İBB çukurunda ölen çocuk için Ekşi Sözlük'te iğrenç yorumlar
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!