16 günlük bebek operasyonla kurtarıldı

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yaylada mahsur kalan hasta bebek, 11 saatlik çalışmanın ardından ulaşılarak hastaneye kaldırıldı.

16 günlük bebek operasyonla kurtarıldı
16 günlük bebek operasyonla kurtarıldı
GİRİŞ 29.12.2016 14:14 GÜNCELLEME 29.12.2016 14:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Düziçi ilçesine bağlı Yeni Farsak köyü Hodu Yaylası’nda oturan Lale ve Mustafa İdil çifti, 16 günlük bebekleri Bekir İdil’in rahatsızlanması üzerine 112 Acil Servis’i arayarak yardım istedi. Olay yerine gitmek üzere yola çıkan 112 ekibi kar nedeniyle ulaşımda güçlük çekti. Ambulans şoförü İbrahim Börklü, Acil Tıp Teknisyenleri Hasan Rıza Akol ve Ali Akay, jandarma ve vatandaşların da yardımıyla yaklaşık 11 saat sonra yaylaya ulaştı. Solunum sıkıntısı çeken bebek, ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Düziçi Devlet Hastanesine götürüldü. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • Mithat 7 yıl önce Şikayet Et
    Osmaniye'ye de gerektiğinde helikopter gönderilmesi gerekirdi ki böyle bir durumdan daha gerekli olan bir durum olabilir mi ki. 11 saat çok geç bir zaman. Durum yönetiminden sorumlu olanlarda zafiyet görülüyor. Devletim her türlü imkanı sunuyor, ama maalesef bazı sakat kafalıların beyni uyuşmuş galiba. Uyuşuk idarecileri görevden alınız sayın Başbakanım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü