Barbaros Şansal'a saldıranlar ilk kez konuştu

Atatürk havalimanı'nda Barbaros Şansal'a saldıranların ifadeleri ortaya çıktı.

Barbaros Şansal'a saldıranlar ilk kez konuştu
Barbaros Şansal'a saldıranlar ilk kez konuştu
GİRİŞ 03.01.2017 13:57 GÜNCELLEME 03.01.2017 13:57
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Modacı Barbaros Şansal’a KKTC dönüşünde uçaktan indikten sonra yaşanan saldırı ile ilgili olarak verilen bazı ifadelerde saldırganlar milli duygularına hakim olamadıkları için bu eylemi yaptıklarını söyledikleri öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay sonrası ulaşılan bazı personelin ifadelerinde şöyle denildi:

“Uçağı açığa park ettirdik. Daha sonra prosedüre göre ilk önce veya en son indirilmesi gerekiyordu. Kişi ortalarda ekonomide oturuyordu. Yolcuları indirdikten sonra en son aldık. Bu arada polis arkadaşlar diğer yolcuları otobüse almıştı. Uçakta gelirken fiziksel temasta bulunulmuş. Çıkan arbade  nedeniyle uçak KKTC'den de rötarlı kalktı. KKTC’den bir polis nezaretinde geldi. Uçaktan aldık. İndirilirken apronda çalışanlar direkt şahsa doğru saldırıya geçti. Polis arkadaşlar da koruma kalkanı yaptı. Şahısta herhangi bir darp yok.Hızlıca merdivenden indirip arabaya yönlendirilirken ayağı kaydı ve yere düştü. Merdivende kaldırıp arabaya getirdik” Bu arada 12 TGS  yer görevlisinin de ifadesinin alındığı öğrenildi.

TGS görevlilerinden birisinin de,” Milli duygularımıza hakim olamadık. Bağırdık. Polis kalkanından dolayı da herhangi bir şey yapmadık” şeklinde ifade verdikleri belirtildi. 

AVUKATI KONUŞTU

Avukat Efkan Bolaç, Şansal'ın uğradığı saldırı sonrası genel sağlık durumunun iyi olduğu ancak beline, kasıklarına ve böbreklerine darbe aldığı, ellerinde ve vücudunda çizikler olduğu bilgisini verdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 15
  • paris/trabzon 7 yıl önce Şikayet Et
    akp nin ikdidari kolay kolay birakmiyacagini bilip Ataturk cuyum laikim cumhuriyetciyim diyip halki siniflara ayirmak kin ve dusmanliga yoneltmek isteyenlerin son cirpinislaridir bunlar
    Cevapla
  • fetih 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkeyi begenmiyorsan defol git hala hangi yüzle geliyorsun
    Cevapla
  • tatar 7 yıl önce Şikayet Et
    Onu savunan avukatada yazıklar olsun
    Cevapla
  • Ramo 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir büyük Millete hakaret eden bu alçak haine az bile yapmış. Millete hakaret en büyük tahriktir. Elleriniz dert görmesin.
    Cevapla
  • kahraman 7 yıl önce Şikayet Et
    dua et ucuz kurtulmuşsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...