Dışişleri'nden Bağdat'daki saldırıya kınama

Dışişleri Bakanlığı, bu sabah Irak’ın başkenti Bağdat’ta çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınadı.

Dışişleri'nden Bağdat'daki saldırıya kınama
Dışişleri'nden Bağdat'daki saldırıya kınama
GİRİŞ 08.01.2017 15:43 GÜNCELLEME 08.01.2017 15:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı, Irak’ın başkenti Bağdat’ta gerçekleştirilen bombalı terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Irak’ın başkenti Bağdat’ta bu sabah düzenlenen ve birçok kişinin hayatını kaybettiği bombalı terör saldırısını en kuvvetli ifadelerle kınıyoruz. Saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, Irak halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz” denildi.

YORUMLAR 1
  • Recep 7 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle Müslüman ülke liderlerinin dikkatle düşünmesi gereken bir olay. türkiye kiminle yakınlaşmaya başlasa hem Türkiyede hemde Türkiyenin yakınlaştığı ülkelerde terör salırıları oluyor. Neden diye düşününce işin aslının Müslümanların bir araya gelmelerinin engellenmesi için olduğu açık. islam ülkeleri dağınık ve kopuk kaldığı sürece hıristiyan ve yahudiler güvende olur anlayışının ürünü. İslam ülkelerinin kopukluğu ekonomik olarakta hıristiyanları güçlendiriyor. Müslümanlar uyanıp birlik olmalı. Güçlü bir islam toplumuna acilen ihtiyaç var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı