Mardin'de 15 öğretmene PKK gözaltısı

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde, terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticilerinin iş bırakma talimatına uyduğu ve öne sürülen 15 öğretmen gözaltına alındı.

Mardin'de 15 öğretmene PKK gözaltısı
Mardin'de 15 öğretmene PKK gözaltısı
GİRİŞ 09.01.2017 09:06 GÜNCELLEME 09.01.2017 09:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde, terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticilerinin iş bırakma talimatına uyduğu ve sosyal medyada örgüt propagandası yaptıkları öne sürülen 15 öğretmen gözaltına alındı.

Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticilerinin iş bırakma talimatına uyarak derslere girmediği ve sosyal paylaşım sitelerinde örgüt propagandası yaptığı belirtilen öğretmenlere yönelik soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonda 15 öğretmen gözaltına alındı. Gözaltına alınan öğretmenlerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

YORUMLAR 4
  • Cengiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Böyle hainlere devlet müsamaha göstermesin ihraç edilmeli.
    Cevapla
  • Mardinli 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkenin bütün imkanlarını kullanın maaşını alın ve devlete düşman olun buna hangi ülke tahammül eder bunun bedelini ödeyeceksiniz gerçi resmi kurumlarda çoğunuzun dili kesildi korkunuzdan konuşmuyorsunuz
    Cevapla
  • derik 7 yıl önce Şikayet Et
    alırlar geri bırakırlar. anca besleyelim bu hainleri.
    Cevapla
  • Bingöllü Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Devletin ekmeğini yeyip ihanet içinde olanlar görevden alınmalı. İzmir deki olayda da görüldü Adliye çalışanlarında da hainlere yardım edenler varmış. Gencecik çocuklarımızı okullarda adı öğretmen olan öğretmenlikle ilgi alakası olmayan hainlerin kandırdıkları ders işlemedikleri örgüt propogandalarını yaptıkları aşıkardır. Görevden alınıp tekrar göreve iade edilenler okullara kahraman gibi gidiyorlar. Yanlış yapan af edilmemeli. Bu şunun akrabasıymış bu bunun adamımıymış , hain haindir hainlere arka çıkanlar da haindir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle