Eşinden gelen mesajla eve koştu! Kabusu yaşadı

Bursa’da hastanede temizlik işçisi eşinden gelen 'hakkını helal et' mesajı üzerine gittiği evinde, kendini asan eşi ve 3 yaşındaki ikiz çocuklarının cesedi ile karşılaştı.

Eşinden gelen mesajla eve koştu! Kabusu yaşadı
Eşinden gelen mesajla eve koştu! Kabusu yaşadı
GİRİŞ 10.01.2017 11:05 GÜNCELLEME 10.01.2017 11:17
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Bursa’nın merkez Nilüfer İlçesi’nde, hastanede temizlik işçisi olarak çalışan Mustafa Kahraman eşinden gelen 'hakkını helal et' mesajı üzerine gittiği evinde, kendini asan eşi 24 yaşındaki Zahide Kahraman, 3 yaşındaki ikiz çocuklarının cesedi ile karşılaştı.

HAKKINI HELAL ET

Olay, saat 16.30 sıralarında İhsaniye Mahallesi Sakarya Sokak’ta meydana geldi. Çekirge Devlet Hastanesi’nde temizlik görevlisi olarak çalışan 24 yaşındaki Mustafa Kahraman, bir haftadan beri aralarında geçimsizlik bulunan eşi Zahide Kahraman’ın cep telefonuyla gönderdiği 'Hakkını helal et' mesajı üzerine eve gitti. Kahraman, antrede kendini asan eşi ve oturma odasında hareketsiz yatan ikiz çocukları Şengül Eslem ve Erçin ile karşılaştı. Mustafa Kahraman ve bağırarak yardım istediği komşuları, Zahide Kahraman ve çocukları Rentıp Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yapılan incelemede anne ve çocukların yaşamını yitirdiği belirlendi.

ÇOCUKLAR DOĞALGAZ ILE ÖLDÜLER

Bursa'da, cinnet getiren Zahide Kahraman'ın, kendini asmadan önce ikiz kızları Şengül Eslem ve Erçin'in ise oturma odasındaki doğalgaz sobasının gazını açarak öldürdüğü öğrenildi. Zahide Kahraman ve ikiz çocuklarının cesetleri evde yapılacak incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırılacak.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 48
  • 12 bingöl 7 yıl önce Şikayet Et
    Içim yandı. Allah´im Allah´im yazacak tek kelime yok.:((((
    Cevapla
  • kon 7 yıl önce Şikayet Et
    Fakirlik gecimsizlik fakirlikten gelir ve busonuçlara yol acar yazık insanlara Allah afetsin
    Cevapla
  • vay be arkadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    bir anne asla çocukalrını öldürmez bence bunda bi bit yeniği var adam gitmeden çocuklarını öldürmüş sonra karısını asmış olabilir irdelenmesi gerek
    Cevapla
  • HÜSNü 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sen affeyle.Hepsine üzüldüm. Rabbim merhametiyle muamele eylesin.Rabbim bizleri nefsimize uydurma.Rabbim bizleri ve o kardeşimizi de affeyle.
    Cevapla
  • Bi yorum 7 yıl önce Şikayet Et
    Kıyamet çok yaklaştı.. Orta alametler bitiyor.. Allahım sonumuzu hayr eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!