Hastanede Reina saldırganı alarmı! 250 polis geldi

Reina saldırganı Masharipov, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

GİRİŞ 17.01.2017 15:58 GÜNCELLEME 18.01.2017 09:52
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ortaköy'deki terör saldırısının faili Abdülkadir Masharipov, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Esenyurt'ta bir dairede yakalandıktan sonra zanlı Masharipov, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Yerleşkesine getirildi. Burada ilk sorgusu tamamlanan Masharipov, sağlık kontrolü için zırhlı polis aracıyla yoğun güvenlik önlemleri altında Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi 29 Mayıs Ek Hizmet Binasına götürüldü.

Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Masharipov, daha sonra yine güvenlik önlemleri altında Emniyet'e getirildi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çevik Kuvvet Özel Tim ekiplerinden oluşan yaklaşık 250 polis hastaneye giden tüm yolları barikatlarla yaya ve araç trafiğine kapattı.

Polis ekipleri, sağlık kontrolü sırasında basın mensuplarının görüntü almasına izin vermezken, çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • duyuru 7 yıl önce Şikayet Et
    tarihimizde her halde ilk yakalanan maşa kime hizmet ettiğini kendisi de bilmiyordur katli vaciptir seytanla aynı ameli gerçekleştirdi
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    sık kafasına ne sağlık kontrolü
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    TABIM Düwecen yoksa cici deyibde azindan bilgi dökecen bunara Adaletin Edibiyatda bile yazmiyor nasil bir 39 Insani kadletdiyni hesabsormasi polisimiz bulur nasil Doru bilgiy bulmasinı Mantik matamatik Türkmilletine we Muslumaninsanina kısmet etmiş 1,618 bilimsel Oranı kimnasil düşünürse düşunsûn onun yazdimya Matamatik Mantik Düşünceyle bulunur
    Cevapla
  • Mücahit Bozkurt 7 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaslar ayaga takilmis merdivenden düsmüs...
    Cevapla
  • Emekli 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın sağlık kontrolünden geçmesi onun akıl sağlığının yerinde olup, ifade verebilecek durumda olduğunu kanıtlamak içindir. Yoksa onun sağlığının düşünüldüğünden değil, ikincisi ise ümit ediyoruz ki bağlantılar konusunda açıklamada bulunması ki buradan tüm dış bağlantıları da çıkacaktır. diğer husus ise ifade vermesinin önlenmesi için imha edilmesi ki bu da ihtimal dahilindedir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler