Kaymakamın çifte acısı

Kaynarca Kaymakamı Şahin, El Bab'da şehit olan askerlerden Ömer Akkuş'un ailesine acı haberi verdiği sırada gelen telefonla kendi yeğeni Mehmet Şahin'in de şehit olduğunu öğrendi.

Kaymakamın çifte acısı
Kaymakamın çifte acısı
GİRİŞ 11.02.2017 08:56 GÜNCELLEME 11.02.2017 08:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İki acı haberle yıkılan Sakarya'nın Kaynarca ilçesi Kaymakamı Kemal Şahin taziyenin ardından yeğeninin cenazesine katılmak üzere Kahramanmaraş'a gitti.

VATAN GÖREV BEKLİYOR

8 kardeşten en küçüğü olan şehit Ömer Akkuş'un bir ay önce Sakarya'daki baba ocağını ziyaret ettiği, izin bitiminde annesinin elini öpen Akkuş'un "Vatan bizden görev bekliyor. Hakkını helal et anacım" dedikten sonra birliğine gittiği ortaya çıktı. Kaymakam Şahin'in 25 yaşında şehit olan uzman çavuş yeğeni Mehmet Şahin memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 5 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. Şehit uzman çavuşun, astsubay ve başkomiser olan iki ağabeyinin üzerlerindeki üniformaya özenip, sınavlara girdiği ve bir yıl önce uzman çavuş olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 4
  • Ankaralı Yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim merhameti ve rahmeti ile bu şehitlerimi kuşatsın. Onlar vatan için ölüyor.
    Cevapla
  • nevzat 7 yıl önce Şikayet Et
    Cümlesine Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.
    Cevapla
  • ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    hani bazilari diyor yaa niye bürokkratlarin cocuklari yakinlari neden askere gitmiyor felan filan bizi CHP yle karistirmislar herhalde
    Cevapla
  • sakaryalı 7 yıl önce Şikayet Et
    şehit cenazesi üzerinden de siyaset yapıyorsunuz ya. Yazıklar olsun diyorum. Şehidin Akparti lisi Chp lisi Mhp lisi vs olmaz.Şehit vatan şehididir. Ayrıca Kaymakamlarımız valilerimiz iktidarda hangi parti olursa olsun ,partinin kaymakamı valisi değildir devletin kaymakamı valisidir ismail bey...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor