PYD'den güvenlik güçlerine ateş!

Mardin Nusaybin'de hudut emniyet görevindeki güvenlik güçlerine yönelik silahlı saldırıya anında karşılık verildi. 1 terörist öldürüldü.

PYD'den güvenlik güçlerine ateş!
PYD'den güvenlik güçlerine ateş!
GİRİŞ 14.02.2017 12:20 GÜNCELLEME 15.02.2017 00:11
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin az önce basına geçtiği bilgi notuna göre dün Suriye topraklarından Türkiye'ye ateş açıldı. TSK misliyle karşılık verdi, PKK/PYD'li bir terörist öldürüldü.
 
TSK'nın bilgi notu şöyle: "13 Şubat 2017 tarihinde Mardin/Nusaybin’de hudut emniyet görevindeki güvenlik güçlerine yönelik, PKK/PYD kontrolündeki Suriye topraklarından açılan ateşe, misli ile mukabele kapsamında karşılık verilmesi sonucu ilk belirlemelere göre bölücü terör örgütü mensubu bir terörist etkisiz hale getirmiştir."
 
Suriye'de Mardin'in karşısına düşen bölge PYD/PKK kontrolünde (sarı). Hemen batısında ise TSK'nın Fırat Kalkanı harekatıyla terörden temizlediği bölge var (Koyu yeşil). Suriye'de ayrıca diğer muhalif grupların (açık yeşil), DEAŞ'ın (siyah) ve rejimin (kırmızı) elinde bölgeler bulunuyor.

YORUMLAR 49
  • Muslihun 7 yıl önce Şikayet Et
    PYD sıranı bekle acele etme!.. Merak etme tepeleneceksin... Bir gün dağ aslanları her nerede iseniz sizi ininizden çıkarır ve "etkisiz hale getirir"
    Cevapla
  • YasinBaba 7 yıl önce Şikayet Et
    munbiçe ilerleyecek ordumuz gör bak neler olacak.
    Cevapla
  • Talha 7 yıl önce Şikayet Et
    Munbiçte cesetlerinizi bile toplayamayacaksınız.
    Cevapla
  • RIFKI 7 yıl önce Şikayet Et
    Pyd yok olma sırası sanada gelecek.Daeş de ikide bir kilise roket atıp duruyordu ama şimdi daeşin kilise roket attığı suriye topraklarında türk bayrakları dalgalanıyor,çoğu daeşliler gebertildi geriye kalanlar da kaçacak delik arıyorlar.Aynı şeyleri pyd ye yapacağız...
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    sarı ile boyalı bölge, güvenli bölge olmalı deyip ele geçirmeliyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı
Antalya'daki teleferik faciasında bilirkişi raporu ortaya çıktı