ABD Merkez Komutanlığı'ndan provokatif tweetler!

ABD Merkez Komutanlığı, başını terör örgütü YPG'nin çektiği Suriye Demokratik Güçleri üyelerinin yer aldığı bir fotoğraf yayınladı.

ABD Merkez Komutanlığı'ndan provokatif tweetler!
ABD Merkez Komutanlığı'ndan provokatif tweetler!
GİRİŞ 28.02.2017 17:42 GÜNCELLEME 28.02.2017 22:34
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

ABD Merkez Komutanlığı, resmi Twitter hesabından provakatif bir paylaşımlarda bulundu.

Komutanlığın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımların ilkinde, "Talep üzerine DEAŞ'a karşı savaşan daha fazla kadın savaşçının fotoğrafını paylaşıyoruz." ifadeleriyle birlikte 3 kadının fotoğrafı paylaşıldı.

"SAVAŞMAYA HAZIRLAR"

Ardından yapılan paylaşımda, "Savaşmaya hazırlar" ifadeleriyle birlikte yine silahlı bir grup kadının fotoğrafı paylaşıldı. Paylaşılan fotoğrafta, arka planda yer alan bir binada başını terör örgütü YPG'nin çektiği Suriye Demokratik Güçleri'ne ait bir bayrak da görülüyor.

İŞTE ABD MERKEZ KOMUTANLIĞI'NIN ATTIĞI TWEETLER

YORUMLAR 81
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    terörist kadın olunca işler değişiyor galiba...bu resimdeki general çok tehlikeli...pyd yi Türkiyenin başına bela etmek için baya uğraşıyor...acele edilmesse yarın geç olabilir
    Cevapla
  • isa 7 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden Türkiye´de bir asker birsey söyledimi kayitsiz-sartsiz inanilirdi. Söyle denirdi; koskoca asker yalan mi söyleyecek. Zamanla bu intibagi ABD lilere inanan bizimkiler de yikti gecti. Sözümona koskoca ABD askerleri Türkiye´ye inat bir terör örgütünü desteklemelerine benim kusbeynim bile anlam veremiyor. O sözümona koca koca askerlerin aklina yatiyor mu?.
    Cevapla
  • yakup 7 yıl önce Şikayet Et
    abd ye yakında gereken dersi vereceğiz inşallah Allah'ın izniyle
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz i ikaz ediyorum bu gavur ABD pkk ya atom bombası bile verirse şaşırmayın ona göre plan yapın bu ABD Türkiye nin en büyük düşmanı
    Cevapla
  • Bizim Balkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye kendi planını yapmalı.Amerikanın ısrarla rakka operasyonuna çekmesinde bir bit yeniği var.Bir kol mümbicten bir kol kobaniden rakkaya bir kolda sincardan başlayıp kurt kapanını uygulamalı.sessiz ve derinden kimsenin ummadığı anda kesin ve kararlı bir şekilde yıldırım gibi işi bitirilmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...