Erdoğan, Alman Ajanı dedi! Almanya'dan cevap geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tutuklu bulunan gazeteci Deniz Yücel’i “Alman ajanı” olarak nitelendirmesinin ardından Almanya Dışişleri Bakanlığı’ndan açıklama geldi.

Erdoğan, Alman Ajanı dedi! Almanya'dan cevap geldi
Erdoğan, Alman Ajanı dedi! Almanya'dan cevap geldi
GİRİŞ 04.03.2017 14:45 GÜNCELLEME 04.03.2017 14:46
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tutuklanan Die Welt Türkiye gazetesi muhabiri Deniz Yücel'i "Alman ajanı” olarak nitelendirmesine, Alman hükümetinden yanıt geldi.

Almanya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Erdoğan'ın sözlerine ilişkin olarak "mesnetsiz” ifadesi kullanıldı. 

ERDOĞAN 'AJAN' DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma akşamı İstanbul’da düzenlenen Yeşilay Zümrüdüanka Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmada Deniz Yücel'i "Alman ajanı" olarak nitelendirmişti. Erdoğan Alman makamlarına atıfta bulunarak, "Bunlar Die Welt'in buradaki bir temsilcisi içeri alınmış, bundan dolayı değil. Bu kişi bir ay PKK'nın bir temsilcisi olarak, bir Alman ajanı olarak Alman Konsolosluğunda saklanmıştır. Bir ay ve 'bunu bize teslim edin, yargılansın' dediğimizde de vermemişlerdir" diye konuşmuştu.

TERÖR PROPAGANDASI YAPTI!

14 Şubat'ta ifade vermek için gittiği İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alınana Deniz Yücel 27 Şubat'ta tutuklanmıştı. Silivri Cezaevi'nde bulunan Deniz Yücel "terör propagandası yapmak ve halkı kin ve düşmanlığı tahrik etmekle” suçlanıyor.

SKANDAL TWEET'LER

İstanbul'da tutuklanan Die Welt Türkiye muhabiri Deniz Yücel'in Twitter'daki hesabında terörü destekleyen mesajlar attığı ortaya çıkmıştı. Twitter'daki kişisel hesabında Türkçe, Almanca ve İngilizce paylaşımlarda bulunan Yücel, Almanca tweet'lerinde Erdoğan için "Führer" ifadesini kullanırken Türkiye ile ilgili ise "Tayyipistan" dedi. İstanbul Çamlıca'da inşa edilen dev cami için ise "ucube" diyen Yücel, YPG'ye alkış tutup, FETÖ'nün yayın organlarından Bugün gazetesini desteklemişti.

YORUMLAR 33
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    İlişkileri riske atacak kadar değerli ise almanları inim inim inletin.
    Cevapla
  • alamanya işine 7 yıl önce Şikayet Et
    daha bunlarla laf yarıştırmaya lüzum yok. gereği yapılmış.
    Cevapla
  • TERÖRİST ALMANYA 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanya Bir Terör Devletidir FETÖ,PKK,DHKP-C Hepsinin Sığınağı,Can Simidi Ve Anası Almanyadır
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Almaya ya en güzel cevabı verecek oradaki seçmenlerdir. Büyük bir EVET aratmasını bekliyoruz.
    Cevapla
  • akinci34 7 yıl önce Şikayet Et
    asagi türkevi yukari türkevi , akincilar geliyor savulun hainler kefereler
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Geliyor evet sandıkları. 15n daha ağır bir darbe olacak almanyaya
    Cevapla
  • Sinoplu Hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşıp her seçimde ve önemli olaylarda Birbirlerine suçlamalı kelime söylüyorlar. İnsanları ayıktırmadan oynuyorlar.*müslümanların kafirin zulmünden kurtulması için şeriatçıların allah rızası için benim projem olan bu silahları imal etmesi vaciptir.*1. Zehirleyen lazer.*2. Metalli enerjiye duyarlı lazer.*3. Bomba fırlatıcı.
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    En büyük silah EVET oyu olacak. Almanya'yı vuracak olan oranın EVET oylarıdır. Demokrasi ve Milli irade nedir görecekler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler