Hakan Fidan’ı uğurlayan kadın bakın kim çıktı!

15 Temmuz hain darbe girişimi öncesinde Hulusi Akar ile görüşmek için karargaha gelen MİT müsteşarı Hakan Fidan'ı o gün uğurlayan kadın subayın kim olduğu ortaya çıktı.

Hakan Fidan’ı uğurlayan kadın bakın kim çıktı!
Hakan Fidan’ı uğurlayan kadın bakın kim çıktı!
GİRİŞ 05.03.2017 10:49 GÜNCELLEME 05.03.2017 10:56
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

15 Temmuz darbe girişiminde Genelkurmay Başkanlığı’nda yaşananlara yönelik hazırlanan çatı iddianamesinde Üsteğmen Kübra Yavuz 123 No’lu sanık olarak yer aldı. Girişim öncesi Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile görüşmek için Karargâh’a gelen MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı Protokol Subayı Kübra Yavuz uğurladı. Bu an kameralara yansıdı.

Habertürk'ün haberine göre; Görüntülerde, Fidan’ın cuntacı Özel Kuvvetler personeli baskınından 15 dakika önce Karargâh’tan ayrıldığı görülüyor. Genelkurmay’da yapılan sorgulama sırasında FETÖ ile irtibatını kabul eden Yavuz’un, savcılıktaki sorgusunda ise önceki ifadesini reddettiği öğrenildi.

FETÖ Ana İddianamesi’nde 123’üncü sanık olan Üsteğmen Kübra Yavuz, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı, Karargâh’tan uğurladıktan 15 dakika sonra darbe girişimi başladı. Yavuz’un Genelkurmay koridorlarındaki görüntüsü kameralara yansıdı.

 

YORUMLAR 37
  • Evetçi 7 yıl önce Şikayet Et
    yiye yiye semirmiş.boyle subay mı olur. vatan hainlerine idam hemde meydanlarda...
    Cevapla
  • yücel 7 yıl önce Şikayet Et
    inşallah inşallah, allah o günleri göstersin amin
    Cevapla
  • Erman Yildiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Askerlikte mekan icinde sapka, kep cikarilir ve el ile degil bas egilerek selamlasilir. Ilginc bir protokol subayi gercekten de.
    Cevapla
  • Son osmanli 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadin Turkiye'nin askeri olamaz. Fetönun askeri oldugu belli. Cakma sat komandolari gibi. Bir de menfez paşasi vardi. ALLAH bunlarin belasini verecek inşallah.
    Cevapla
  • erg 7 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuzda itiraf ediyor ,, simdi önceki söyledigi fetö üyeligini reddediyor,,, demektir ki bu fetöcüler hala icerde ve aktifler ... idam gelmedikce bunlar ötttmmmeeezzzleeerrrr.... idam olacakki itiraf da olacak yoksa hepsi REDDEDECEKTIR...
    Cevapla
  • KARDEŞ (YANIT) 7 yıl önce Şikayet Et
    hayırdır ne yaptı devlet elektrikmi verdi her şeyi kabul etsin suçsuz insan her yerde suçsuz oldugunu söyler.
    Cevapla
  • KARDEŞ 7 yıl önce Şikayet Et
    ilk ifadeler ne kadar doğru sence.. devlet , fetöcülerin şiddetine misliyle karşılık verdi..sapla samanın karışması gayet normal..o an yoldan geçen birisi olsan o durumda gözaltına alınsan sen bile neleri kabul ederdin acaba..
    Cevapla
  • sarp 7 yıl önce Şikayet Et
    üsteğmenken böyle albayken altındakileri beğenmez,bunlara dur diyecek yok emin olun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek'ten altın kotası açıklaması: Çıkar çevreleri memnun değil
Sevkiyat kararı sonrası Pentagon'dan son dakika İsrail açıklaması!