Erdoğan'ın sözleri Alman gazetelerinde manşet oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya'ya yönelik yaptığı açıklamaları, Alman basını 'Erdoğan Nazi kıyaslamalarını durdurmak istemiyor.' başlıklarıyla duyurdu.

Erdoğan'ın sözleri Alman gazetelerinde manşet oldu
Erdoğan'ın sözleri Alman gazetelerinde manşet oldu
GİRİŞ 24.03.2017 09:21 GÜNCELLEME 24.03.2017 09:28
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya'ya yönelik yaptığı açıklamaları, Alman basınında 'Erdoğan Nazi kıyaslamalarını durdurmak istemiyor', 'Erdoğan şimdilik Almanya'ya gelmiyor' başlıklarıyla yankı buldu.

SPIGEL: NAZİ KIYASLAMALARINI DURDURMAK İSTEMİYOR

Spiegel Online, Cumhurbaşkanının açıklamalarını 'Erdoğan Nazi kıyaslamalarını durdurmak istemiyor' başlığıyla okuyucularıyla paylaşırken, Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier'e sitemi ve referandum öncesinde Almanya'ya ziyaretinin gündeminde olmadığı yönündeki ifadelerini ön plana çıkarttı.

BILD: ERDOĞAN ŞİMDİLİK ALMANYA'YA GELMİYOR

Bild Gazetesi ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ifadelerini 'Erdoğan şimdilik Almanya'ya gelmiyor' başlığıyla verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mevkidaşı Steinmeier'e yönelik sitemkar sözleri ile Alman medyasına dönük olarak Nazi kıyaslamasını sürdüreceği, ayrıca 16 Nisan sonrasında geri kabul anlaşması ve AB ile ilişkilerin gözden geçirileceğine yönelik ifadeleri Bild gazetesinin öne çıkardığı başlıklar oldu.

Cumhurbaşkanının açıklamalarını 'Erdoğan kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyor' başlığıyla veren Welt-N24 haber sitesi de aynı başlıkların altını çizdi.

YORUMLAR 11
  • Mechul 7 yıl önce Şikayet Et
    Reis I'm sana diktatör diyorlar, olsun desinler biz razıyız senin diktatör lugune.
    Cevapla
  • Mechul 7 yıl önce Şikayet Et
    Reiste çok olmaya başladı ama, biz Türkiye'ye lider ol dedik o gidip dünyaya lider oldu.
    Cevapla
  • Uygurlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar erdogan gelmiyor diye derin bir ohhh cektiler. Korku kotu bir sey ama 16 nisan sonrasinin kabusu daha kotu onlar icin.
    Cevapla
  • buülkebizim 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın cumhurbaşkanım Almanya'ya, diğerlerine göstermiş olduğunuz tepkinin doğru olduğunu biliyor ve sizi destekliyoruz. Alman vakıfları ve temsilcileri gibi tehlikeli ve sinsi. asala nasıl bitirildi ise size, tabii olarak milletimize saldıranlarda elbet bitirilir. Kurulmaya çalışılan Türk Partisini yalnız bırakmayacağınızı biliyoruz.
    Cevapla
  • buülke bizim 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın cumhurbaşkanım Almanya'ya, diğerlerine göstermiş olduğunuz tepkinin doğru olduğunu biliyor ve sizi destekliyoruz. Alman vakıfları ve temsilcileri gibi tehlikeli ve sinsi. asala nasıl bitirildi ise size, tabii olarak milletimize saldıranlarda elbet bitirilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü