‘’Milletimiz terör örgütlerine tokadı vuracak’’

Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Alanya İlçesi’nin mahallelerini tek tek ziyaret ediyor.

‘’Milletimiz terör örgütlerine tokadı vuracak’’
‘’Milletimiz terör örgütlerine tokadı vuracak’’
GİRİŞ 03.04.2017 17:47 GÜNCELLEME 03.04.2017 17:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

En genç milletvekilinin referandum çalışmalarının rotasında Torosların etekleri vardı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin avantajlarını Bıçakçı, Üzümlü, Dim Öteköy, Taşbaşı, Dim Alacami ve Bucak mahallelerindeki Yörüklerle paylaştı. Toroslar’da evet coşkusu yaşandı.

‘’Milletimiz terör örgütlerine tokadı vuracak’’

Türkiye düşmanlarının yurt dışında Türkiye aleyhine kara propaganda yaptığına dikkat çeken Sena Nur Çelik,’’Vatan haini FETÖ’nün 160 ülkede okulları, şirketleri var. Her yerde Türkiye’yi karalama kampanyası yürütüyorlar. Bu ülkeye ihanet edenlerin inlerine girdik, girmeye de devam edeceğiz. Yeni dönemde eli kanlı terör örgütleri kendilerine yer bulamayacak. Ne Pensilvanya ne de Kandil bizim birliğimizi, kardeşliğimizi bozamayacak. 16 Nisan’da gözü dönmüş, kandan beslenen terör örgütlerine en büyük darbeyi milletimiz vuracak’’ dedi.



‘’Gençlerimize hakaret ediyorlar’’

Sena Nur Çelik, Milletvekili seçilme yaşının 18’e düşürülmesine karşı çıkanlara dünyadan örnekler göstererek cevap verdi.

Milletvekili seçilen gençlerin askerlik göreviyle ilgili asılsız iddialara açıklık getiren Çelik, ‘’Ben şu anda en genç milletvekiliyim. 21 yaşında İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmet bir çağı kapatıp yeni bir çağı açarak tarihe geçti. 18 yaşında milletvekili olamayacağını savunanlar gençlerimize hakaret ediyorlar. O yaştaki genç seçebiliyorsa seçilme hakkında da sahip olmalıdır. 59 ülkede 18 yaşındaki gençler milletvekili seçilebiliyor. Gençlerimizin okul, yurt, burs, iş gibi sorunları var. Bu sistemle 18 – 25 yaş gurubundaki 7 milyon gencimizin de Meclis’te temsil edilmesinin, sorunlarının meclis zeminine daha etkin bir şekilde taşınmasının önünü açıyoruz. Sadece vekillik değil gençlerimizin meclis üyesi, muhtar seçilmesinin önündeki set kaldırılıyor. Geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimizin bakış açısı siyasete daha fazla yansıyacak. Onların sorunları da parlamentoya getirilecek ve çözüm üretilecek.’’ ifadelerini kullandı.

‘’Emeklilik iddiası büyük bir yalan’’

Milletvekillerinin 2 yıl görev yaptıktan sonra emekliliğe hak kazanmalarının söz konusu olmadığının altını çizen Sena Nur Çelik, '’Milletvekili olduktan 2 sene sonra emekli olacaklar diyorlar. Bu da büyük bir yalan. Herkes emekli olabilmek için 23 yıl primlerini ödemek zorunda. Kadınlar 63, erkekler de 65 yaşına gelmeden emekli olamaz’’ dedi.



Çelik, düğün evinde gelini uğurladı

Bıçakçı, Üzümlü, Dim Öteköy, Taşbaşı, Dim Alacami ve Bucak Mahallelerindeki hemşerileri Antalya Milletvekili Çelik’i sevgi seli ile karşıladı. En genç milletvekili, Üzümlü Mahallesi’nde Ahmet – Kısmet Üzüm çiftinin düğün törenine katıldı.

Gelinin babaevinden dualarla uğurlanmasına eşlik etti, genç çifte mutluluk diledi. Milletvekili Sena Nur Çelik ve Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı üyeleri düğün evinde ikram edilen gülüklü çorba, etli nohut yemeği ve pilav yedi. Çelik mahallelerde top ve oyuncak hediye ettiği çocukları sevindirdi.

YORUMLAR 1
  • aliyar 7 yıl önce Şikayet Et
    aliyar seni yer yer yer.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma