Bakan açıkladı: PKK'ya görülmemiş darbe!

Bakan Işık, "Terörle yoğun bir şekilde mücadele ediyoruz. Sadece 23 Temmuz 2015'ten bugüne kadar 10 bin 91 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi." dedi.

GİRİŞ 10.04.2017 14:37 GÜNCELLEME 10.04.2017 16:27
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit Polis Evi’nde şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi ve Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılını kutladı.

Bakan Işık, yaptığı konuşmada, bu toprakların kolay vatan olmadığına işaret ederek, "Herhalde kutsal toprakların dışında en değerli toprakların üzerinde yaşıyoruz. Çünkü uğruna en çok şehit verilen topraklar bu topraklar. Bize düşen en önemli iki görev, şehitlerimizin ailelerine karşı sorumluluklarımızı en üst düzeyde sonuna kadar yerine getirmek ve şehitlerimize layık olmak. Allah'a hamd olsun devletimiz şehit ailelerini hiç yalnız bırakmıyor. Bizler de şehit ailelerini ve gazilerimizi yalnız bırakmamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz." ifadesini kullandı.

AMANSIZ MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ

"Bu ülkenin huzuruna kasteden, bu ülkenin güvenliğine göz diken her birinin gözünü oymak, onları eylem yapamaz hale getirmek ve 'Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir' ifadesiyle bunlara gereken dersi vermek hepimizin vatan borcudur." diyen Bakan Işık, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çok şehit verdik ve vermeye devam ediyoruz. Malazgirt'ten beri binlerce on binlerce şehidimiz var. Ve maalesef şehit vermeye devam ediyoruz. Çünkü hala vatanımızın üzerinde gözü olan birtakım odakların olduğunu biliyoruz, bunlara karşı amansız mücadelemizi sürdürüyoruz. Sadece 23 Temmuz 2015'ten bugüne kadar 10 bin 91 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi. Bunlardan 7 bin 71'i ölü olarak ele geçirildi. Bin 20'si yaralı olarak, 963'ü yakalamayla, bin 37'si de teslim alınarak etkisiz hale getirildi. Çok büyük bir mücadele veriyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 14
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Devamını bekliyoruz,tek terörist de gebertilene kadar devam edin
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetö Ordudan temizlendikce Pkk darbe üstüne darbe yiyor.
    Cevapla
  • milli 7 yıl önce Şikayet Et
    İnsan hakları ve özgürlük ,kalkınma hamlelerine devam ederken terörle sonuna kadar mücadele edilmeli...
    Cevapla
  • YasinBaba 7 yıl önce Şikayet Et
    tam 10bin terörist, çözüm sürecini kim bozduysa kendisine teşekkür ederim.
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Çözüm süreci Doğu halkını kazanma hareketiydi..bazı insanlar hala bunu anlayamamış?.
    Cevapla
  • yola devam 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahu Ekber....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?