TSK vurdu! PKK'lılar sokaklara döküldü

TSK'nın Sincar'ı vurması terör destekçilerini rahatsız etti. Avrupa başkentlerinde toplanan terör örgütü destekçileri Türkiye'yi protesto etti.

GİRİŞ 26.04.2017 12:08 GÜNCELLEME 26.04.2017 12:21
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri, Kuzey Irak'ta Sincar bölgesi ve Kuzey Suriye'de Karaçok dağı bölgelerine düzenlediği hava harekâtında 70 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Tarihi operasyon Sincar'da güvende olduğunu zanneden PKK'da şok etkisi yarattı. 

DESTEKÇİLERİNİ SOKAKLARA DÖKTÜLER

TSK'nın bu operasyonu sonrası PKK destekçileri Avrupa başkentlerinde sokaklara döküldü.  Almanya, Hollanda, Fransa ve İsviçre'de eylem yapan PKK'lılar Türkiye'yi protesto etti.

PKK'lıların bu eylemlerine bazı Avrupalı siyasilerin de destek verdiği görüldü.

YORUMLAR 36
  • yıldız.. 6 yıl önce Şikayet Et
    Aklı selim kamil bir Müslüman. Safını iyi seçmeli hadisişerifte kişi sevdiğiyle dost tutguyla bereber olacak bunların esas hedefleri islam düşmanlıgı
    Cevapla
  • Burak 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu gördüğünüz (AVRUPA TERÖR BİRLİĞİNİN) kendi içindeki işsizler topluluğunu toplayıp Pkk yı meşru bir örgüt yani çok büyük bir topluluk göstermek adına yapılan yürüyüşlerdir bu pkk sevicilerin eline 3-5 kuruş euro sıkıştırıp hadi Türkiyeye karşı protestolar gösteriler düzenleyin dedikleri faşist Nazi kalıntılarıdır..Sınırımızda hayalini kurduğunuz pyd terör devletini bu millet asla kurdutmaz..Hayallerle yaşamaya devam..
    Cevapla
  • Aponun Bitleri 6 yıl önce Şikayet Et
    Nursuz, uğursuz tipler.Avrupalılar için böyle hainler makbul.Vatanını milletini sevenleri ise sevmezler.
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Alayına ölüm.
    Cevapla
  • oğuzhan 6 yıl önce Şikayet Et
    BU resimdekiler pkk destekçisi falan değiller bence. Sadece para ile satın alınıp eline bayrak tutuşturdukları satılmış köpeklerdir. Maksat pkk denen bebek katillerini çok büyük bir yapılanma gibi algı yaratmak.
    Cevapla
  • Ayşegül 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum.
    Cevapla
  • orhangazi' li 6 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum. Çok doğru. Yalnız algı yaratılmaz oluştırulur. Yaratma kelimesi son bir yıldır müthiş deformasyona uğradı. Biz onlardan olmayalım arkadaşım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?