Marmaris'teki korkunç kazanın görüntüleri!

Muğla'da uçurumdan devrilen minibüsün, kazadan saniyeler önce bir araç kamerası tarafından çekilen görüntülerine ulaşıldı.

GİRİŞ 15.05.2017 09:10 GÜNCELLEME 15.05.2017 09:13
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Bir yolcu otobüsünün araç kamerası görüntüsünde, midibüsün Sakar Geçidi'nde viraja gelmeden çok hızlı bir şekilde sağ şeritteki aracın yanından geçtiği, viraja yaklaşmasına rağmen fren lambalarının yanmadığı görülüyor.

Görüntülerde midibüsün önce sağ, sonra sol şeride geçip bölünmüş yolun orta kısmında bulunan beton bariyerlere çarptığı ve devrildiği yer alıyor. 
Çarpmanın etkisiyle yolda lastik izleri görülürken ilk vurduğu yerde bazı yolcuların yola savrulduğu ve minibüsün uçurumdan düştüğü görülüyor.

Muğla-Antalya karayolunun Sakar Geçidi mevkisinde şarampole yuvarlanan 03 FR 747 plakalı midibüs, yaklaşık 15 metre aşağıdan geçen karayoluna düşerek 35 AL 1645 otomobile çarpmıştı. Kazada 24 kişi hayatını kaybetmiş, 10 kişi yaralanmıştı.

Midibüste bulunan, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan grubun, Anneler Günü kapsamında dün sabah saatlerinde İzmir Buca'dan Marmaris'e gitmek üzere hareket ettikleri öğrenilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 61
  • fahriye 6 yıl önce Şikayet Et
    Kazayi görüp niye durmadi diyenler o yolda durursa gelir biri de ona çarpar değil mi, güvenli bir yer bulmadikca öyle kafana gore yolda durulmaz. Malesef ülkemizde kazaya müdahale ettigi esnada tekrar kazaya uğrayan sağlık ve polis görevlileri vatandaslar var. Araba kullanmayi bilmek kadar once trafik kurallarini öğrenin bence
    Cevapla
  • fahriye 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet kamera kayitlarinda çok süratli sollama var ama belli ki frenler öncesinden beridir tutmuyor ki rampa asagi daha da hizlaniyor. Keza yarali tanik, şoförun hizli olduğunu ve kazadan kisa bir sure önce fren tutmuyor biz bittik allahim yardim et dedigini soyluyor. Aksi takdirde deneyimli ve o yollari bilen bir şoför böylesine acemi bir hata yapacak değil günah almayin. Muhtemel fren tutmadigi için son anda el frenini çekmiş olmali
    Cevapla
  • raşit 6 yıl önce Şikayet Et
    virajların keskinliğine göre şekli farklı levha sitemine geçilirse ve viraja azami giriş hızı da eklenirse böyle viraj kazaları en aza iner diye düşünüyorum
    Cevapla
  • glsock 6 yıl önce Şikayet Et
    kameranın olduğu araç neden durmuyor acaba !! kimsede vicdan kalmamış..
    Cevapla
  • erdem 6 yıl önce Şikayet Et
    arkadan gelen bindirmesin diye keskıin viraj
    Cevapla
  • Ergün 6 yıl önce Şikayet Et
    Yerde fren izleri var.Otobüsü hızla solluyor ve toparlayamayıp bariyerlere çarpıyor.Söför hatasına benziyor
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    fren izinden çok aracın dengesi bozulup tek lastik üstüne kalktıktan sonra oluşan iz gibi geldi bana. ben o yolu defalarca gitmiş biri olarak (kaza yapan şoför de iyi biliyormuş) söylüyorum bırakın ağır vasıtayı bir otomobil sürücüsü bile o yolda aracını o kadar hızlandırmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!