Bakan Soylu: Biz iftar yaparken 5 terörist...

Bakan Soylu, Trabzon'da konuşma yaparken, kendisine bilgi geldiğini ifade ederek, Siirt Pervari'de 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi.

GİRİŞ 23.06.2017 23:01 GÜNCELLEME 24.06.2017 10:15
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da katıldığı bir iftar programında, kendisine bilgi geldiğini ve Siirt Pervari'de 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini ifade etti.

Soylu, şöyle konuştu:

"Hem savunulması zor bir coğrafyadayız hem her türlü musibetin başa bela edilmek istendiği bir coğrafyadayız, ama Cenab-ı Allah biliyor ki, o kadar bereketli, o kadar rahmetli ve o kadar da güzel bir coğrafyadayız.

Biz burada oruçlarımızı açıyoruz, ama evlatlarımız Siirt Pervari'de Herekol dediğimiz bölgede 5 teröristi etkisiz hale getirdiklerini bana söylediler."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 16
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım polisler canla başla bu ülke için hizmet ediyorlar polisin özlük haklarına el atın mesai kavramı olmanda çalışıyorlar bu son olaylar ile çoğu yer 12 12 bakanım birde personel ile uğraşan yönetim kadrolarını elden geçirir iseniz inşallah iyi olur
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 6 yıl önce Şikayet Et
    Efendim ,Fatih Fetihin Istanbulunu kirleten bizi dunyaya rezil eden bonzai kabilelerini toplayip sehir disinda kuracaginiz kampa karin tokluguna calismaya agac dikmeye tas kirmaya felan gonderin ...Bi çare lutfen Istanbul sokaklari temiz kalmali ..
    Cevapla
  • Murat Acar 6 yıl önce Şikayet Et
    temizleyin artık siirti başkanım
    Cevapla
  • AĞRILI 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah askere polise hakime savciya guc kuvvet izan versin. devletimi milletimi korusun aziz etsin. bu devlet cok aziz asik olinucak bir devlet kiymetini bilelim
    Cevapla
  • Bil 6 yıl önce Şikayet Et
    Sözünüzü hatırlatıyorum.. Nisandan itibaren pkk ismini duymayacaksınız demiştiniz.. Bekliyoruz..
    Cevapla
  • Memoli 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz haberi nasıl okuyup anlıyorsunuz acaba. Haberi gidip buldum. Nisan ayı Pkk için geçmeyecek diyor sadece sonrası içinde unutulup gideceksiniz diyor. Nisan son demiyor ama buna dikkat çekerim.
    Cevapla
  • mutahitcan 6 yıl önce Şikayet Et
    pkk nin ismini duymuyoruz zaten elhamdulillah nasil suluk gibi ezildiklerini duyuyoruz.
    Cevapla
  • Harun 6 yıl önce Şikayet Et
    Daha ne yapsin ulan o zamanda akp yle pkk birlikte calisiyor referandumdan sonra tekrar dost olacaklar diyordunuz suleyman soylu demis olabilir ve hakkinida veriyor son zamanlarda artik baskin maskin haberleri gelmiyor nedeni ne diye soruyormusun ben soyleyim halk artik devlete guveniyor ve hainleri sikayet edebiliyor tabii hemen bitmez ama elbet bitecekler her ay ikiyuz adamlari cehennemi boyluyor bunlar ot degil insan yani yetistirilmesi lazim bakalim daha ne kadar daha kurbanlik verecekler biz haziriz her ay ikiyuz kelle alacagiz yada vazgecip defolup gidecekler bu ulkeden
    Cevapla
  • Umuyoruz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bekliyoruz soyleminizden haksiz çıkmasını diler gibi anladık ama umarım​ yanlış anlamisizdir.
    Cevapla
  • enes 6 yıl önce Şikayet Et
    abd ve rusya destek verdiği sürece,ordaki halkın pkkyı desteklediği sürece sence terör biter mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!