Elazığ'da çatışma: 1 asker şehit, 1 asker yaralı!

Elazığ Karakoçan ilçesi ile Bingöl il sınırı arasında teröristlerle çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

GİRİŞ 26.06.2017 10:44 GÜNCELLEME 26.06.2017 13:06
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Elazığ'ın Karakoçan İlçesi ile Bingöl il sınırı arasındaki kırsal alanda operasyon yürüten güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

YARALANAN ASKER, KALDIRILDIĞI HASTANEDE ŞEHİT DÜŞTÜ

Karakoçan İlçesi'ne bağlı Yeşilbelen Köyü ile Bingöl il sınırı arasında operasyon yürüten güvenlik güçleri, dün gece pusu kuran teröristlerin silahlı saldırısına uğradı. Güvenlik güçlerinin de karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, açılan ilk ateşle birlikte 2 asker yaralandı. Yaralı 2 asker, daha yakın olan Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yaralılardan durumu ağır olan 1 asker, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı diğer askerin tedavisi ise devam ediyor.

HAVA DESTEKLİ OPERASYON DEVAM EDİYOR

Çatışmanın olduğu Yeşilbelen Köyü kırsal kesimire takviye birlikler gönderilirken, kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla hava destekli operasyon sürdürülüyor.

YORUMLAR 10
  • Bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kalleş adileri hapishanelerde beslemeyin millet artık idamı bekliyor 15 temmuz hainlerinin akıbetide öyle olmalı şehit yakınlarıda idam bekliyor yürrklerimizin sızladığı artık yeter
    Cevapla
  • ragıp 6 yıl önce Şikayet Et
    bızım bordo berelılerımız bunlara göz açtırmaz acemı asker orda pusuya düşer ıdam şart
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    çatışmalarda teröristleri öldürmeyip sağ ele geçirmeye devam edin.neden böyle yapıyorsunuz acımayın onlar acıyormu
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu millete meydanlarda EVET cikarsa 17 nisanda idam maddesi meclise gelecek diye soz verdiniz ey hukumet tam 70 gun geçti ama hala Idam yasasini meclise getirmediniz söz verip sozunuzde durmaz iseniz bilesinizki kaybedenlerden olursunuz çünki artik millet size inanmaz ve guvenmez herkesin bayramini kutluyorum sehitlerimize ALLAHtan rahmet ailelerine ve TÜRK milletine başı sağolsun
    Cevapla
  • sinan şimşek 6 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir tecrübesi olmayan 20 yaşındaki gençler yıllardır dağı taşı avucunun içi gibi bilen teröristin üzerine gönderiliyor. Ayrıca idam neden halk oylanmasına sunulmaz ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?