Pülümür Çayı'nda çatışma şoku! Böyle yakalandılar

Tunceli'nin Pülümür çayları kenarındaki plajda dün vatandaşlar suya girip serinlerken, silah sesleri duyuldu.

GİRİŞ 21.07.2017 11:30 GÜNCELLEME 21.07.2017 11:30
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Gökçek Jandarma Karakoluna PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırı ve helikopterlerin bölgede belirlenen hedefleri bombalamasını plajdan izleyen vatandaşların silah sesleri altındaki panik anları, cep telefonu görüntülerine yansıdı.

Merkeze 20 kilometre uzaklıktaki Gökçek jandarma karakoluna dün öğle saatlerinde bir grup PKK'lı terörist tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Karakolda bulunan askerler de ateşe karşılık verirken, daha sonra bölgeye sevk edilen helikopterler, teröristleri bombaladı. Çıkan kısa süreli çatışma, yakınlarındaki Pülümür çayı kenarındaki plajda serinlemeye çalışan vatandaşları korkuttu. 



Çatışma, silah sesleri ve bombalama anında çayda serinleyen vatandaşların panik anları cep telefonları ile kayıt edildi. Görüntülerde, Pülümür çayı kenarındaki plajda serinleyenler çatışma sesleri ile birlikte panik yaşayıp sudan çıkarken, çatışma sonrası karakolun eteğinde bulunan dağın zirvesinden dumanların çıktığı görüldü. Çatışma sonrası vatandaşların büyük kısmı plajı terk etti.


 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 22
  • arnavut 6 yıl önce Şikayet Et
    konyalı işidci erzurumlu fetöcü tuncelili bölücü izmirli gavur vs vs..sakin olun beyler .müslüman aynı hatayı iki kez yapmaz..
    Cevapla
  • Yörük 6 yıl önce Şikayet Et
    vurmaya devam Memedim
    Cevapla
  • Rasid 6 yıl önce Şikayet Et
    Size su kadarini soyleyeyim Erzincanda bulunan tuncelili hainler var ve her sehit haberinde istisnasiz resmen sevince boguluyor kopekler.Hanci pastanesi diye bir mekanlari var.orada oturup kalkarlar.Sahibi ve akrabalarida mutahit.
    Cevapla
  • Seracettin 6 yıl önce Şikayet Et
    İstisnasız hepsi pkk'lı. Yıllardır görev için tunceliye gider gelirim. Bir asker şehit olduğunda: bir asker oldu derler, terörist geberdiğinde; militan öldü veya şehit namırın derler.
    Cevapla
  • hamdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Tunceli halkı terörist seviciyse destek veriyorsa çoğunluk yazıklar olsun Türkiye ihanet edenlere yazıklar olsun eskisi gibi değil artık kim dost kim düşmanlık ediyor belli dış devletler büyümeyen küçük kalan isteklerini yerine getiren bir Türkiye istedikleri için düşmanlık yapıyorlar pkk yi da onlar kurdular yıllarca kürdü Türk'e türkü Kurde oldurttuler geçip karşımıza seyrettiler zevkle izlediler bunlar can veremesinler inşallah annelerin evlatların yureklerini yaktılar rabbim cehennem az gelir bunlara helak eyle perişan eyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...