Pes dedirten görüntü

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, bir vatandaşın motosiklet sürücüsünün eşini arkasına ve çocuğunu koltuğun altına koyarak, gitmesi görenlere pes dedirtti.

Pes dedirten görüntü
Pes dedirten görüntü
GİRİŞ 16.09.2017 22:05 GÜNCELLEME 16.09.2017 22:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Motosiklet sürücüsünün fotoğrafını çeken vatandaşlar, sosyal medyada paylaşarak duruma tepki gösterdi

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Pamukkale ilçesi Sümer Mahallesi'nde çekilen ve sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta anne, baba ve bir erkek çocuk motosiklette seyir halinde giderken, motosikletin sürücünün ayağını koyduğu alana çocuk yan yatırılarak götürüldü. Çal Caddesi'nde meydana gelen olayı gören vatandaşların iddialarına göre, 5 yaşlarında olduğu öğrenilen çocuk, tehlikeli trafiğin içinde yan yatırılarak motosikletin ayak koyduğu bölümde götürüldü.

Görüntülere vatandaşlar tarafından tepki gösterilerek sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğrafa ise 'sorumsuz anne baba' gibi birçok yorum yapıldı.

YORUMLAR 1
  • kaptan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu TÜRK milleti ne zaman adam olacak !! islam öncesi türklerin her tür hali ülkemizde var ama müslüman türk yok edildi eski ahlak li türkler yok edildi sokaktan gecerken komsu bahcenin acik kapisini kapatan insan yok edildi simdilerde laik yobaz vurdum duymaz saygisiz barbar saldirgan ahlaksiz ateist dinsiz TÜRK revansta son moda kanuntanimaz türk olsa gerek bu türk ler mi ilsam alemine ÖNDERLIK edecek cok sasiyorum halimize
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı