5 yaşındaki çocuğun boğazını kesen kişi...

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yol kenarında boğazında kesik ve vücudunda darp izleriyle bulunan 5 yaşındaki çocukla ilgili olarak 1 kişi tutuklandı.

GİRİŞ 20.09.2017 08:27 GÜNCELLEME 20.09.2017 09:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Önceki gün meydana gelen olayda 5 yaşındaki A.K., yoldan geçen vatandaşlar tarafından boynu kesik ve vücudunda morluklar oluşmuş halde bulunmuştu. Vatandaşlar durumu önce baba Zeynel K.'ye daha sona ise 112 Acil Sağlık ekiplerine ve küçük çocuğun ailesine haber verdiler.

İhbar sonrası olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında ambulansa alınan baygın haldeki çocuk, ambulansla Kocaeli Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmıştı. İlk olarak boynundaki derin kesiği dikilen A.K., daha sonra yoğun bakımda tedavi altına alındı. Uyutulduğu öğrenilen çocuğun vücudundaki kesik ve darp izlerinin incelenmesinin ardından ise polis ekiplerince inceleme başlatıldı.

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışma sonrasında olayla ilgili olduğu tespit edilen bir kişi gözaltına alındı. Dün akşam saatlerinde gözaltına alınan ve 5 yaşındaki K'nin akrabası olduğu iddia edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi..

YORUMLAR 6
  • duyarlı 6 yıl önce Şikayet Et
    ne olursa olsun insanlık dışı 5 yaşındaki çaresiz çoçuk yaaa sana el dahi kaldıramaz nasıl döversin hadi dövdün boğazını neden kesiyorsun bende direk aynısı ona uygulansın boğazı kesilerek öldürülmeli hiç kusura bakmayın biraz vahşice ama 5 yaşındaki bunu yapan vahşi bile denmez.
    Cevapla
  • faruk 6 yıl önce Şikayet Et
    5 yaşındaki bir çocuga bunlar yapılıyorsa bu ülkede idam muhakkak geri getirilmeli ey aklı bari insanlar hele sorarım size 5 yaşındaki yahut 10 yaşındaki bir çocuk adı üzerinde çocuk yahu bir insana ne zarar verebilirki bu çocuklar bu vahşete maruz kalıyor.bugün bu olaylara sessiz kalan toplum bilsinki idam gelmediği sürece çocuklarımız herdaim tehlike altındadırlar.allah müslümanları ve tüm çocukları şeytanın şerrinden korusun inşallah.
    Cevapla
  • Hamidiye süvarisi. 6 yıl önce Şikayet Et
    İdam olmazsa herşey olur.idam isteriz.
    Cevapla
  • omer ekrem 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen idam idam idam.
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    direk öldürün hapiste beslemeyin pisligi
    Cevapla
  • izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    sebeb ne olabilir ufacık çocuğu öldüresiye dövmüş ailesi nerdeymiş akrabası döverken yakında aydınlatılır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...