Saat belli oldu! 3 saat arayla 2 kritik toplantı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Milli Güvenlik Kurulu 15:00'te, Bakanlar Kurulu 18:00'de toplanacak.

Saat belli oldu! 3 saat arayla 2 kritik toplantı
Saat belli oldu! 3 saat arayla 2 kritik toplantı
GİRİŞ 22.09.2017 09:12 GÜNCELLEME 22.09.2017 09:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) ve Bakanlar Kurulu bugün toplanacak. Alınan bilgiye göre, MGK toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 15.00'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek.

MGK toplantısında, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül'de yapmayı planladığı referandum başta olmak üzere iç ve dış gelişmeler ele alınacak. 

MGK toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 18.00'de Bakanlar Kurulu toplanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 72. Genel Kurulu Genel Görüşmeleri için bulunduğu New York'ta gazetecilere yaptığı açıklamada, IKBY'nin referandum kararına ilişkin "Bakanlar Kurulu da şüphesiz ki hem bunu değerlendirecek hem de kendi kanaatleriyle ne gibi yaptırımlar yapabiliriz veya yaparız ama bunlar tabii sıradan olmayacak. Biz bu kararlılığımızı ortaya koyacağız çünkü biz Kuzey Irak yerel yönetimini bugüne kadar hiç yalnız bırakmadık." ifadelerini kullanmıştı.

Bakanlar Kurulunda ayrıca, TEOG'un kaldırılması kararının ardından liselere geçişle ilgili hazırlanan çalışmaların ele alınması ve Milli Eğitim Bakanlığınca kurula sunum yapılması bekleniyor.

YORUMLAR 2
  • S.Gökhan YILMAZ 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH cc yöneticilere doğru kararlar almalarını nasip eylesin inşaALLAH artık kandırılma / yanılma bahanelerinin olmamasını tememni ediyoruz
    Cevapla
  • musa 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis Allah yardımcın olsun. Allah seni başımızdan eksik etmesin. AllaH SENİN ENERJİNİ KUVVETLİ KILSIN. Dün gece amerikada bugün Türkiyede .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı