Yaz saati uygulamasına yürütmeyi durdurma kararı

Geçtiğimiz yıl yürürlüğe giren yaz saati uygulaması için Danıştay Dava İdareleri Kurulu'ndan yürütmeyi durdurma kararı geldi.

Yaz saati uygulamasına yürütmeyi durdurma kararı
Yaz saati uygulamasına yürütmeyi durdurma kararı
GİRİŞ 27.09.2017 14:42 GÜNCELLEME 27.09.2017 14:47
Bu Habere 148 Yorum Yapılmış

Gün Işığından daha fazla yararlanmak amacıyla bütün yurtta yaz saati uygulanması hakkındaki için açılan davada yürütmeyi durdurma kararı çıktı. 

27 Mart 201gününden itibaren uygulanmaya başlanan ve her yıl uygulanacak olan yaz saati uygulamasında yürütmenin durdurulmasına ilişkin kararda Bakanlar Kurulu'na verilen yetkinin bir defaya mahsus uygualanabileceği, gerekçesiyle verildiği açıklandı. Kararda, Bakanlar Kurulu'nun ilgili düzenleme için süreklilik arz edecek şekilde kullanılması yönünde bir yetki verilmediği hatırlatıldı.


 

YORUMLAR 148
  • Seçim yok bu senr 6 yıl önce Şikayet Et
    2019 a kadar yaz saati uygulaması devam
    Cevapla
  • saatlere dokunma 6 yıl önce Şikayet Et
    Böyle muhalefet karar mı verir bu danıştay anlamadım biz memnunuz halk olarak oy kullanalım isterseniz
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Eee noldu şimdi ? Bir dert halloldu mu ? Ulan gidin de adam gibi meseleler için mahkemeleri meşgul edin. Yani bizde ülke düzeliyor diye ümid etmeye başlıyoruz.
    Cevapla
  • MURAT 6 yıl önce Şikayet Et
    Valla hükümetimiz yaz saati uygulamasından vazgeçerse çok seviniriz. İlkokul 1 ve 2 ye giden çocuklarımızı sabah kaldırmak çok zor. Çünkü karanlık oluyor. Lütfen saatler geri alınsın. Rica ediyoruz.
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    İyi oldu cuma namazına rahat gidebileceğiz öğle namazlarini rahat kılacağız sabah namazını da kılıp rahat bir şekilde işe gideceğiz doğuda çalışanlar için akşam çıkışı gerçekten çok geç ve karanlık oluyor onları anlıyorum bence mesai doğuda yarım saat veya bir saat önce başlayıp bitmelidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız