Hakimi çileden çıkarttı!

TRT’yi basan Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Komutanı darbeci Albay Barış, halka kurşun sıkılırken bile darbeden haberdar olmadığını ileri sürdü. Mahkeme başkanı çileden çıktı.

Hakimi çileden çıkarttı!
Hakimi çileden çıkarttı!
GİRİŞ 20.10.2017 10:48 GÜNCELLEME 20.10.2017 10:48
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış


FETÖ'cü darbe girişiminin simgelerinden olan "TRT baskını ve burada darbe bildirisi okutulması" olayının da sorgulandığı Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Davası'nın duruşmalarına Ankara 19'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. 
Darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alay Komutanı olan Barış, TRT'ye gönderdiği darbecilere helikopterden ateş edilerek karşı konulması sırasında dahi "darbenin içinde olduklarını anlamadığını" söyleyince, Mahkeme Başkanı tepki gösterdi.
 
Başkan Murat İlhan "Sen kurmaylık eğitimi almışsın. Bunun darbe olduğunu bugün düşünmeyeceksin ne zaman düşüneceksin. Bu devlet seni bugünler için yetiştirmiş. Bunun için eğitim almışsın. Bunun için yetiştirilmişsin" sözleriyle ifade etti.
 
Darbeci Albay Barış, TRT'deki sözde sıkıyönetim bildirisini de okutmakla suçlanıyor.  
 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 11
  • akıncı imam 6 yıl önce Şikayet Et
    Onu bunu bırakın. Düşünün bunlar koca Orduyu yonetiyorlardi. Ne şeref, ne cesaret, ne omurga var bunlarda...
    Cevapla
  • asaf 6 yıl önce Şikayet Et
    fazla söze gerek yok. idam!!!
    Cevapla
  • abdullah yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar mahkemede tiyatro oynuyorlar milletle alay ediyorlar
    Cevapla
  • Görele 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainin emrindeki bir asker bunun yapdığını yapsa o askere demediği kalmadığı gibi komalık eder bunlar nasıl bir şey. Bunların kanına kuduz mikrobu verinde kudursunlar bizde millette bu aşağılık kabir sineklerinden kurtulalım yetkililere sesleniyorum. Milletin içinin yanmasına lütfen son verin bunlardan kurtulmanın bir yolu vardır.
    Cevapla
  • menderes 6 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hayinleri sizi iyi biliriz, vatanını satan insanlarsınız nede olsa. kıvırtın ,kıvırtın ulan bari mertçe söyleyin be boyunuzdan posunuzdan utanın.Bir laf vardır boyundan adam asılır diye sizin hakettiğinizde bu aslında, vatanını satanın başka ne cezası olabilirki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı