TSK'dan son dakika açıklaması

Zap bölgesinde devam eden hava harekatında öldürülen terörist sayısı 33'e yükseldi.

TSK'dan son dakika açıklaması
TSK'dan son dakika açıklaması
GİRİŞ 20.10.2017 21:43 GÜNCELLEME 20.10.2017 22:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetlerince yapılan açıklamada; Irak kuzeyi Zap bölgesinde devam eden hava destekli operasyon esnasında, keşif ve gözetleme vasıtaları ile operasyon birliklerine saldırı için hareket halinde oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu silahlı 9 terörist düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi. Irak'ın kuzeyine yönelik operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 33 oldu.

ZAP'A BOMBARDIMAN DEVAM EDİYOR

Hava destekli Zap bölgesine başlatılan operasyonun amacının son günlerde Zap bölgesinde yoğun hareketlilikleri gözlenen ve saldırı hazırlığı içinde olan PKK'lı teröristler etkisiz hale getirmek, sınır güvenliğini ve Kuzey Irak'ta Türk askerinin bulunduğu üs bölgelerine ulaşan geçiş yollarının güvenliğini sağlamak olduğu belirtildi.

YORUMLAR 3
  • canturk 6 yıl önce Şikayet Et
    cogu batının kopeklerı ajanları oldurulenler dunyayaı sadece pkk dan degıl ajanlardanda temızlıyoruz arkadaslar o bolgeyı alacaz dıye 100 yıllarını harcadılar tonlarca para doktuler lobıler kurdular ıponenın bıle en yenı cıkanını hemen gonderdıler o kadar sıyasetcıyı kendı saflarına cekebılmek ıcın bır o kadar stratejı komplo kurdular sımdı dunyada abd ab sıyonıst dedıgın zaman ser pıslık gozuyle goruyorlar suda bogulsalar kımse kurtarmaya bıle gıtmeyecek su pıslıklerı temızlıyor dıye az bır ıtıbarları vardı onuda yokettıler
    Cevapla
  • Görele 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahın selamı üzerinize olsun ellerinize sağlık inşallah bir tane kalmaz. Allah yar ve yardımcınız olsun yiyitlerim. Ben mışıl mışıl uyurken sizler oralarda nöbetçi lik yapıyorsunuz sizlerin ellerinden değil ayaklarınızdan öpüyorum.
    Cevapla
  • cengaver 6 yıl önce Şikayet Et
    bu it sürülerini hergün 10 10 halledersek senede 3650 it yapar..10 yilda 40 bin it itlaf etmis oluruz..hadi aslanlarim ..devam...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı