Beşiktaş - Başakşehir maçı canlı takip! Bein Sport (Lig TV) izleme ekranı

Binlerce futbol sever gözünü Beşiktaş Başakşehir maçına çevirdi. Peki Beşiktaş - Başakşehir saat kaçta oynanacak? Şampiyonluk için her iki takımı da etkileyecek bir maç olan Beşiktaş Başakşehir maçı canlı nasıl izler? İşte Persicope Bein Sport izleme yolları ve tüm detayları...

Beşiktaş - Başakşehir maçı canlı takip! Bein Sport (Lig TV) izleme ekranı
Beşiktaş - Başakşehir maçı canlı takip! Bein Sport (Lig TV) izleme ekranı
GİRİŞ 23.10.2017 14:51 GÜNCELLEME 23.10.2017 14:51

23 Ekim pazartesi itibariyle haftanın son maçı olan Beşiktaş - Başakşehir maçı heyecanla bekleniyor. Ligin üst sıralarını ilgilendiren bir maç olan Beşiktaş - Başakşehir her iki takımın içinde büyük önem arz ediyor. Zira bu hafta Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kaybetmesi sebebiyle Beşiktaş farkı kapatmak için bu maçı çok önemsiyor. Vodofone Park'ta oynanacak Beşiktaş - Başakşehir maçı büyük ilgi görüyor.

BEŞİKTAŞ BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYINIZ

Beşiktaş - Başakşehir maçının 11'leri

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Talisca, Cenk, Negredo

Medipol Başakşehir: Volkan, Caiçara, Attamah, Epureanu, Clichy, Mahmut, Emre, Visca, Mossoro, Elia, Adebayor

Beşiktaş - Başakşehir maçı saat kaçta?

Maçı bekleyen futbolseverler, merakla "Beşiktaş - Başakşehir maçı hangi kanalda?" ve "Beşiktaş - Başakşehir maçı saat kaçta?" aramasını yapıyor. İki takım arasındaki zorlu karşılaşma bu akşam saat 20:00'de Vodafone Park'ta oynanacak.

Beşiktaş - Başakşehir maçı Periscope’den canlı izlene bilinir mi?

Özellikle sosyal medya platformu olan Persicope Beşiktaş - Başakşehir maçını canlı yayın bağlantısıyla kullanıcılar tarafından verilecek. Ama bir konuyu hatırlatmada fayda var ki oda bu tarz yayınların yasal olmadığı ve donma sorunuyla karşılaşıldığı. Fakat yine de evinde beIN SPORTS üyeliği olmayan futbol severler Beşiktaş - Başakşehi maçını Persicope canlı yayını ile internetten kolayca izleyebilir.

beIN SPORTS canlı izle ( Üyelik gerektirebilir )

Spor Toto Süper Lig maçlarını kurulum olmadan istediğin yerde izle! Digiturk play uygulaması üzerinden beIN SPORTS'yi donmadan izlemeniz mümkün. İnternet üzerinde bir çok site ve yabancı kanalların vermiş olduğu Beşiktaş - Başakşehir  maçları yasal olmamakla birlikte sadece beIN SPORTS yayıncı kuruluşuna aittir. Yani Beşiktaş - Başakşehir maçını şifresiz olarak izlemek mümkün değil. Yukarıda bulunan bağlantıya tıklayarak belirli bir ücret karşılığında Beşiktaş - Başakşehir maçını donmadan kesintisiz olarak ister mobil ister tablet isterse akıllı televizyonlardan canlı olarak kesintisiz izleyebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!