Sözcü Gazetesi Davasında flaş tahliye kararı!

Sözcü Gazetesi Sahibi Burak Akbay ve 3 çalışanının yargılandığı davada ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, Gökmen Ulu'nun tahliyesine karar verdi.

Sözcü Gazetesi Davasında flaş tahliye kararı!
Sözcü Gazetesi Davasında flaş tahliye kararı!
GİRİŞ 08.11.2017 16:39 GÜNCELLEME 08.11.2017 16:48

Sözcü gazetesi davasında tahliye kararı... Habertürk Haber Merkezi'nden Veli Sarıboğa'nın aktardığına göre davanın tek tutuklu sanığı Gökmen Ulu, tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Sözcü gazetesi davasının ikinci duruşmasına, tutuklu sanık Bekir Gökmen Ulu ile tutuksuz sanıklar Mediha Olgun ve Yonca Yücekaleli ile avukatlar katıldı. Burak Akbay'ın gelmediği duruşmayı, gazeteciler Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar da takip etti. Tanık Anıl Eren Yıldız, Ankara'dan SEGBİS sistemiyle katıldığı duruşmada ifade verdi. 

Sözcü Gazetesi sahibi ve 3 çalışanının yargılandığı davada, duruşma savcısı tutuklu sanık Bekir Gökmen Ulu'nun tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etmişti. Gökmen Ulu, tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

Bugünkü duruşmada, Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay ve çalışanlarına yönelik biri tutuklu 4 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü