DSİ mühendisi odasında intihar etti

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünde görevli bir ziraat mühendisi, genel müdürlük binasında 5. kattaki odasında tabanca ile intihar etti.

DSİ mühendisi odasında intihar etti
DSİ mühendisi odasında intihar etti
GİRİŞ 22.06.2007 09:56 GÜNCELLEME 22.06.2007 09:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünde (DSİ) görevli bir ziraat mühendisi, genel müdürlükteki odasında intihar etti. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İsmet İnönü Bulvarında bulunan DSİ Genel Müdürlüğü D Blok 5. kat 514 nolu odasına sabah mesaisi için gelen İşletme ve Bakım Daire Başkanlığında görevli ziraat mühendisi Hamza A. (38), tabanca ile kafasına bir el ateş etti. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan A'nın, hayatını kaybettiği öğrenildi.

YORUMLAR 3
  • Ahmet Altındiş 16 yıl önce Şikayet Et
    Gül Receb. Birden hatırıma Aselsan Geliverdi...
    Cevapla
  • fatih babagiray 16 yıl önce Şikayet Et
    Başsağlı. Değerli mesai arkadaşımız Hamza nın vefatını derin bir üzüntü ve acı ile öğrendim Allah rahmet etsin ailesine ve tüm mesai arkaşlarına sabır diyorum. DSİ ÇALIŞANLARI
    Cevapla
  • taha yıldırım 16 yıl önce Şikayet Et
    intihar bence yalan. Ben intihar ettiğine inanmıyorum,Daha geçenlerde Aselsanda da 3 mühendisin intihar ettiği söylendi.O muhendislerinde uçak yazılımları yazdığı söylendi.Yani bu ülke için faydalı birşey yapanları öldürüyorlar diyorum.Buda öyle bence.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız